Co tady ta flaška? A ona, že to není její, shodil Dádu Felix | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Co tady ta flaška? A ona, že to není její, shodil Dádu Felix

Felix Slováček odhalil: Zpověď o Dádině pití! Možná začala kvůli mě
Felix Slováček odhalil: Zpověď o Dádině pití! Možná začala kvůli mě (archiv Blesku)

Na otázky týkající se nadměrného užívání alkoholu manželky Dády Patrasové (67) je Felix Slováček už zvyklý. Za dlouhá léta, kdy se její stav příliš nelepší, už ale na jakoukoli pomoc rezignoval. 

Alkoholismus herečky, která svého času patřila mezi nejkrásnější Češky filmového plátna, je letitý problém, který začal ještě v době, kdy vystupovala pro dětské publikum. Proč začala pít, Felix netuší, přiznává však, že na tom může mít svůj podíl viny.

Patrasová a Slováček v Blesku: Kvůli Aničce se vyhýbáme lidem!

Video se připravuje ...

„Já nevím... možná i kvůli mně. Všechno ale probíhalo normálně, natáčeli jsme písničky pro děti, Dáda vystupovala, měla totální zázemí. A pak jsem jel jednou kolem Prostějova, kde měla vystoupení, a dozvěděl jsem se, že paní Patrasová je opilá. Tak jsem tam za ní šel a ona seděla v šatně... Neměla žádný důvod. Skončilo to tak, že hlavní sponzor dal výpověď,“ nešetřil upřímností v rozhovoru pro Blesk.

Její stavy jsou jako na houpačce. Když už přijde zlepšení, moc dlouho nevydrží, bohužel. „Dáda má svoji hlavu, tvrdí, že nepije. Tak já jí říkám – a co tady ta flaška? A ona, že to není její,“ krčí rameny smutně Felix. 

Nutno však uznat, že Dáda v poslední době vypadá dobře, čehož si všímá i její manžel. Možná právě proto jej tak mrzí, že svůj problém nechce řešit. „Má všechno, co by ženská potřebovala mít, a přesto dělá, co dělá,“ dodal jen...

Dáda a Felix: O přátelství s mužem, jemuž zemřela sestra na rakovinu

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.