HOTOVO KONEC! Totálně odepsaná Patrasová už to nedožene | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

HOTOVO KONEC! Totálně odepsaná Patrasová už to nedožene

Dagmar Patrasová
Dagmar Patrasová (M. Hykl, D. Kundrát, M. Rušinová, T. Tran)

Vystřelila jako kometa na úplnou špici, kde se držela úctyhodné dekády, jenže už nastal čas předat královské žezlo dál. A to přesně udělala. Dáda Patrasová (67) přenechala výsostní postavení královny dětských srdcí mladší kolegyni Káje a co víc - moc jí fandí!

Karolína Blehová alias Kája se nechala Dádou velmi inspirovat. Sice nemá žížalu Jůlii, ale kamaráda Bambuláčka, nicméně ovace sklízí stejné jako Patrasová v době své největší slávy. 

Dagmar Patrasová na narozeninách Felixe: Přeju mu psychické zdraví!

Video se připravuje ...

„Děti reagují na moje písničky naprosto fantasticky. Naše show je jich plná, také bláznivých kostýmů, barevných světel, tance a hlavně smíchu. Zábavné dialogy jsou doplněny nečekanými situacemi, kdy nám zavolá slon, přijde za námi dalmatin nebo nás postraší strašidlo,“ cituje Káju TN.cz. 

Patrasová se už v minulosti nechala slyšet, že žádnou zášť ke své nástupkyni necítí, naopak jí úspěch přeje, o čemž Aha své čtenáře již v minulosti informovalo. 

Patrasová a Slováček se loučili se Zagorovou: Vzpomínka na společné řádění

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.