Vyčerpaný Slováček mluví o smrti: Prostě umře, zní jeho slova | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vyčerpaný Slováček mluví o smrti: Prostě umře, zní jeho slova

Felix už je zoufalý, má strach
Felix už je zoufalý, má strach (Foto Aha! – Mária Rušinová, ara)

Jen těžko si jde představit, jakému tlaku je v posledních měsících vystaven Felix Slováček (80). Dcera Anička sice statečně bojuje s rakovinou, všichni si ale uvědomují, o jak vážnou nemoc jde. Dáda patrně řeší stres a smutek po svém - alkoholem. 

Nehodu, která si u Dády vyžádala na Silvestra převoz do nemocnice, už Slováček nemá sílu  vysvětlovat. Naznačil jen smutně, že nešlo o nevinný pád. „Nezlobte se, ale vlastně se k tomu nemůžu vůbec nijak vyjadřovat. Je to smutný. Bojím se o ni, co se s ní jednou může stát. A sere mě to. Ale jsem přece její manžel, tak ode mě nemůžete čekat, že bych jí ještě přidával,“ řekl eXtra.cz zcela odevzdaně.

Zdrcená Patrasová o rakovině Aničky: Dám svůj život za její!

Video se připravuje ...

Připomněl však také, že ne všechny informace, které se médii prohnaly jako lavina, se zakládají na skutečnosti. „Ani jsem u toho nebyl a teď jsem si přečetl, že měla být ve vinohradské nemocnici, kde nebyla, a že měla spát u sousedů. Tak nevím, co si o tom myslet, v tom článku byla spousta nepravd,“ míní také. 

O boji své manželky s alkoholem promluvil už před rokem, kdy přiznal, že míra problému překonala všechny meze a je potřeba odborné pomoci. „Jestliže nebude zbavena svéprávnosti, pokud proti své vůli nepodstoupí léčbu, tak umře. Prostě umře. Je mi to strašně líto, že to tak musím říct, ale tak to je. Nevím, co mám dělat v tomhle okamžiku,“ kroutil bezradně hlavou. Dády stav se přitom zatím nijak nelepší. 

Patrasová na křtu Slováčka: Nikdy jsem nebyla v ústraní!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5618171
15. 1. 2024 • 06:29

Dádu nemusím, ale to, co jí osud naložil, se nedivím jejím reakcím. Bulvár těží na lidském neštěstí. Co je mezi Dádou a Felixem, je třeba senzací pro debily, ale se životem bojuje jejich dítě! Chápete to vy neandrtálci?!

hejhej
11. 1. 2024 • 20:11

Vyčerpaný Slováček ? Celý život vedl promiskuitní život, nebral ohled ani na ženu ani na děti. Je to odporný dědek.

Celebrity-chachacha
11. 1. 2024 • 13:37

🤣🤣🤣 Rodina tajtrdlíků 🤣🤣🤣

janapu
11. 1. 2024 • 13:30

Prostě jedna lidská tragedie. A bulvár z ní žije a ještě nandává

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.