Silvestrovské drama Patrasové: TĚŽKÁ OTRAVA A ÚTĚK Z NEMOCNICE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Silvestrovské drama Patrasové: TĚŽKÁ OTRAVA A ÚTĚK Z NEMOCNICE!

Její kladný vztah k alkoholu je dostatečně znám.
Její kladný vztah k alkoholu je dostatečně znám. (Foto Aha! – Mária Rušinová, ara)

Proč poslední den v roce 2023 Dáda Patrasová (67) strávila ve Fakultní nemocnici Královské Vinohrady? „Vytírala jsem a zvrtla jsem si kotník,“ tvrdí Dáda. Podle informací rodinného přítele však byla Dáda opilá. Údajně mohla mít otravu alkoholem!

Co se 31. prosince 2023 ve vile manželů Slováčkových stalo? Saxofonista Felix Slováček (80) po poledni našel svoji ženu bezvládně ležící na zemi a zavolal sanitku. Ve Vinohradské nemocnici údajně zjistili, že pacientka má v krvi přemíru alkoholu. Dádě dali kapačku a hospitalizovali ji. Nikoho ani ve snu nenapadlo, že Dáda večer podepíše revers a vydá se přivítat nový rok domů!

V klidu odjel

Vzhledem k tomu, že o manželku bylo postaráno, mohl Felix v klidu odjet do Rozvadova, kde měl o půlnoci vystoupení v King´s Casinu kamaráda Leona Tsoukernika (50), děti Anička Slováčková (28) a Felix Slováček jr. (40) zase odjeli za kšeftem do Pardubic. „Felix i děti byli přesvědčeni, že Dáda přenocuje v nemocnici,“ prozradil Aha! rodinný přítel. S tím, co se dělo dál, ale opravdu nikdo nepočítal!

Prázdná vila

Patrasová se totiž ve vinohradské nemocnici kolem 22. hodiny probrala, revers skutečně podepsala a taxíkem se nechala odvézt domů. Až před vrátky vily zjistila, že nemá klíče od domu a co hůř... přestože u vrat zvonila jako zběsilá, nikdo neotevřel! Naštěstí měla u sebe mobil, a tak zavolala Felixovi. Ten jí sdělil, že je mimo Prahu nejen on, ale i děti.

Zdrcená Patrasová o rakovině Aničky: Dám svůj život za její!

Video se připravuje ...

Obětaví lidé

„Felix byl z Dády úplně na mrtvici. Jediné, co ho napadlo, bylo zavolat sousedům. Poprosil je, jestli by se o Dádu nemohli postarat, nic jiného také nemohl dělat, že...“ okomentoval situaci zdroj. Sousedé byli naštěstí obětaví a o Dádu se postarali.

Dáda: Vytírala jsem a špatně šlápla

Patrasová celý 31. prosinec vidí ale úplně jinak. Nový rok prý přivítala s rodinou a v nemocnici byla, protože vytírala a zvrtla si kotník. „Mám jenom zvrtlej kotník, protože jsem špatně šlápla, protože jsem vytírala podlahu. A to je celý,“ objasnila důvod hospitalizace Dáda pro TN.cz. Není to ale tak dávno, co skončila v nemocnici s rozbitou hlavou. „Vytírala jsem, uklouzla a nešťastně si o zem rozrazila hlavu,“ byla tehdy její verze oné nehody pro veřejnost.

Hamás propustil 2 rukojmí. Patrasové životní změna a náhlý konec Písařovicové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jitka Dittrichová
10. 1. 2024 • 16:05

Chudák Dáda, a to prý vytírala podlahu, už kvůli nemocné Aničce by měla dát zákaz ,aby se psalo cokoliv,ale asi to sype...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.