Slováčkovi se zjevil zesnulý Gott: CO MU MISTR VNUKL?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Slováčkovi se zjevil zesnulý Gott: CO MU MISTR VNUKL?!

Felix s kamarádem Karlem Gottem.
Felix s kamarádem Karlem Gottem. (Foto Aha! – P. Machan, M. Hykl, R. Matějková)

Za Felixem Slováčkem (80) přišel ve snu domů Karel Gott (†80). Seděl v křesle, popíjel whisky a řekl mu prý: „Felix! Je už načase! Na co čekáš? Nebuď srab a koukej vyprodat O2 arenu. Máš na to, ty koni!“

Byl to tak živý sen, že Slováček vstal z postele a musel se jít do koupelny opláchnout studenou vodou. „Karel za mnou v noci takhle ještě nikdy nepřišel. Bylo to úplné zjevení,“ je u vytržení geniální hudebník, který Slavíka doprovázel téměř 50 let. „Já jsem ale nikdy neměl, na rozdíl od Karla, nějaké velké ambice, natožpak na O2 arenu. Nejsem si sebou až zas tak moc moc jistý,“ je upřímný Felix.

Poslední mohykán

Slavík mu ale ve snu navrtal pěkného brouka do hlavy, saxofonista totiž začal o 02 areně opravdu přemýšlet. A snad si ji dokonce dal i za svůj nejbližší cíl. „Jo, bylo by to moc fajn. A rád bych, aby tam se mnou vystoupili všichni moji drazí kolegové, děti, rád bych tam věnoval blok Karlovi a tím tak uzavřel celou naší slavnou éru. Vždyť jsem poslední mohykán,“ říká Slováček, který pochází z party, kde byli Karel Svoboda (†68), bratři Jiří (†30) a Ladislav (†75) Štaidlové a Karel Gott (†80).

Felix Slováček o Karlu Svobodovi: Vždycky jsme se těšili, až přinese novo pecku

Video se připravuje ...

Našel se producent

„Kvůli nim chci tu arenu dát,“ rozhodl se na stará kolena Slováček, který je teď v O2 hostem Mariky Gombitové (67) a lidé šílejí. Největší česká hala je ale tuze drahý, milionový špás a producenti si velmi pečlivě rozmýšlejí, do koho jsou ochotni vložit své peníze. Slováček, jak je vidno, je zárukou úspěchu. A producent Tomáš Ságl (50), který má na svém kontě O2 areny s Jiřím Kornem (74) a Marikou Gombitovou nebo vyprodané Lucerny s Vojtěchem Dykem (38) nebo Spirituál Kvintetem, se tedy skutečně rozhodl Slováčkovi O2 arenu vystrojit.

Legenda, záruka úspěchu

„Felix a O2 arena? O tom už jsem dávno přemýšlel, on o tom nechtěl ale nikdy ani slyšet. Slováček, to je záruka úspěchu. Neznám oblíbenějšího, slavnějšího a legendárnějšího hudebníka. Lidé ho milují a troufnu si s ním i na dvě O2 areny za sebou,“ prohlašuje producent Ságl s tím, že koncerty by se měly odehrát na počest Slováčkových 85. narozenin, které má v květnu 2028. „Což je za chvíli. Bude to dokonalá megashow se samými hvězdnými hosty, co ještě Praha nezažila,“ usmívá se Ságl.

Felix Slováček: Společné Vánoce s Dádou i dcerou! Budeme se tvářit, že máme štěstí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Iva Muchová
24. 1. 2024 • 16:54

Podle někoho ano 😂 Mareš by vám to vysvětlil asi 😂😂

Iva Muchová
24. 1. 2024 • 16:53

Felix je odporný,on a jeho banda se na Gottovi přiživují a on se vždy prizivoval,sám je nic i ti jeho potomci 🙈🙈

defakto
24. 1. 2024 • 09:27

... Slováčkovi nevěřím ani slovo , Karla chce využít i po jeho smrti a vymyslel si báchorku o jeho zjevení , jen proto aby vydělal .

Michelin
24. 1. 2024 • 08:23

Kvalita se posuzuje , jak je vyprodaná Aréna ? 🤔👎

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.