Patrasová: Vztyčený ukazováček nemocné Aničce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Patrasová: Vztyčený ukazováček nemocné Aničce

Anna Slováčková s Dádou Patrasovou
Anna Slováčková s Dádou Patrasovou (archiv Blesku)

Herečka Anna Slováčková (28) podruhé bojuje s rakovinou a pro své uzdravení je ochotná podstoupit cokoliv. Škoda, že stejně nastavená není i její maminka Dáda Patrasová (67). Všichni její blízcí vědí, že má problém s alkoholem, ale někdejší dětská ikona si to nedokáže přiznat.

Nejvíc je na tom bitý saxofonista Felix Slováček (80). Snaží se věnovat maximální pozornost své nemocné dceři, ale na druhou stranu musí hlídat i manželku, která nedávno pod vlivem alkoholu dokonce způsobila dopravní nehodu. Slováček čekal, že Aniččina zákeřná nemoc přinutí Dádu k tomu, aby začala svou závislost řešit. „Myslel jsem, že přijde a řekne – Aničko, já ti udělám radost, ať to nemáš v životě tak těžký, půjdu za panem doktorem poradit se. Ale ne...“ povzdechl si Felix pro Blesk.cz s tím, že už neví, jak manželčin alkoholismus řešit.

Patrasová a Slováček v Blesku: Kvůli Aničce se vyhýbáme lidem!

Video se připravuje ...

Není divu, že se Anička se svou matkou nestýká. Chce se vyhnout zbytečným stresům, které by mohly ohrozit její zdravotní stav. To koneckonců potvrdil i sám Slováček. „Já jsem s Aničkou v pohodě, voláme si, scházíme se, říkáme si co a jak. S mámou nekomunikuje skoro vůbec,“ přiznal hudebník, který se v těchto těžkých chvílích snaží být pro svou rodinu skálou, o kterou se mohou opřít.

Nečas je první odsouzený premiér! A Slováčková promluvila o svatbě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Libuse Lysova
2. 3. 2024 • 16:21

Nerikejte hlouposti. Predevsim Anicce neprospiva zajem pisalku o jejich zivot a skandaly, neustale vystavovani se a sverovani v mediich. Neni tyden, aby ona nebo Felix nedavali nejake rozhovory. K alkoholismu vede vzdy nejaka pricina a cim piti dele trva, tim je mensi sance se vylecit. Nejhorsi je pripustit si ten problem a pak vytrvat. Rakovina je hrozna nemoc, ale chemo­tera­pie,r­adio­tera­pie nebo operace muzou pomoci se uzdravit nebo zdravi zlepsit. Clovek proste podstoupi v vsechny mozne procedury. Ale u alkoholismu je na to clovek prakticky sam a ani podpora nejblizsich, kterou ale Dada nema, zdaleka nemusi pomoci. Jsem abstinentka, protoze jsem to zazila doma u rodinneho prislusnika. Ale je pravda, ne kazdy ma silu odolat tezkym zivotnim situacim.

Uživatel_5798306
2. 3. 2024 • 11:29

Máte naprostou pravdu .Anna je dospělá záleží jen na ní.Moje dcera to taky nikam nevytrubovala .Musela se s tím prát sama i když jsem všemožně pomáhala.Nikomu to nepřeji vidět umírající dítě před očima.Je to můj názor

Petra Novotná
2. 3. 2024 • 04:28

@Peter Kopecny svata pravda. Otec se jeste nedavno pelesil s tou radoby vytvarnici a ted bude kazat. Alkoholikem se clovek nestane bez priciny. Dada by mela nastoupit do lecebny, ale nema na to oporu v rodine. Manzel ji neverama roky ponizoval, prosla o dite, dcera tezce nemocna. Jsem abstinentka, ale dokazu pochopit, ze id toho “utika”. Snad se oboum holkam podari vyhrat.

Peter Kopecný
2. 3. 2024 • 02:50

Dáda Patrasová bude mít Aničku na svědomí???Proč asi pije?A teď bude úžasný Felix Slováček taťka roku???Ojel všechno mladé co mnělo vagínu za celá léta na koncertech a turné když se Dáda starala o děti tak mněřte rovnakým metrem…Dáda už dávno jede na setrvačník…Taťka si jen žehlí nevěry za celé dekády tak je teď spása pro Anku🙉Spamatujte se…Kde byl taťka od narození dětí?Víc na turné ako doma.Kurevník je teď největší opora dceři a matka je mrcha alkoholička…Víte si spočí***t kolik je 4 a 4????????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.