Slováček (80) splácí dluh dceři: Výlet do Španělska | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Slováček (80) splácí dluh dceři: Výlet do Španělska

Felix Slováček s dcerou Aničkou
Felix Slováček s dcerou Aničkou (Pavel Machan )

Velikonoce tráví ve Španělsku! Felix Slováček (80) splácí své tátovské dluhy a odletěl poprvé na »prázdniny« se starší dcerou z prvního manželství René Slováčkovou (46).

A společnost jim dělá i hudebníkův novopečený zeť Filip Brázda. Ten herečku a moderátorku pojal za manželku koncem minulého roku. „Jsem šťastný, že se René konečně vdala a vybrala si tak bezvadnýho chlapa, jakým Filip je,“ pochvaloval si Felix, který byl prvorozené dceři na svatbě za svědka.

Anička Slováčková o zásnubách: Požádám ho o ruku sama!

Video se připravuje ...

Opět bez Dády

„Doletěli jsme do překrásného města Murcia a odtud vyrazíme po okolí autem. A všude budeme baštit výtečnou colombu, což je jako náš mazanec,“ hlásal saxofonista už ze Španělska. Večer před odletem stačil ještě v primátorské rezidenci na Mariánském náměstí uspořádat večírek pro okruh blízkých známých. Přišli i syn Felix (40) a dcera Anička (28), jen jejich matka Dáda Patrasová (67) zůstala opět sama doma.

Krásné je žít

Na večírku Felix představil svůj nový hudebně-filmový pořad Krásné je žít!, se kterým v dubnu vyráží na turné po českých městech. Jeho součástí je i sestřih dokumentu Felix Slováček a magická Šumava, který bude mít premiéru příští rok. „Do pořadu si na pódium budu zvát hosty s mými dětmi v čele a poté proběhne ochutnávka moldavských vín, která zbožňuji,“ pravil Slováček. A vína z Moldávie se pila i v primátorské rezidenci a pochutnali si na nich všichni kromě Aničky Slováčkové (28), která kvůli své léčbě abstinuje.

Nový dokument o Felixovi Slováčkovi: Podívejte se na ukázku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bella.
30. 3. 2024 • 23:17

Konečně má vztah s René takový, že s ní jede i na dovolenou.René je úžasná dabérka, má úžasný hlas a asi musela taky dost trpět, jednak tatík měl další 2 děti, jednak ho její matka pomlouvala a dělala všechno proto, aby ho dehonestovala a jednak se tatík taky v posledních letech choval , jako trubec s Gelemovou!
Tak ať si užije táty , René

Uživatel_5207228
30. 3. 2024 • 16:22

Teď by se měl MAXIMÁLNĚ věnovat dceři z druhého manželství. Dcera René je zdravá, může s dovolenou počkat. Anna potřebuje dovolenou o moc víc.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.