Svíravá úzkost Slováčkové: Nejradši bych vymlátila všechna zrcadla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Svíravá úzkost Slováčkové: Nejradši bych vymlátila všechna zrcadla

Anička Slováčková se svěřila s těžkými myšlenkami na instagramu.
Anička Slováčková se svěřila s těžkými myšlenkami na instagramu. (Instagram)

Léčba každého vážného onemocnění není náročná jen po fyzické stránce, dopadá i na psychiku. O kritických momentech promluvila Anička Slováčková (28), která se už podruhé statečně snaží přemoct rakovinu. 

Dcera Felixe Slováčka (80) a Dády Patrasové (67) je se svým onemocněním pere s úctyhodnou statečností, jak sama ale přiznala, v průběhu léčby přichází i mnoho kritických momentů, které na mentální síle ubírají. Citlivé téma se rozhodla rozepsat na svých sociálních sítích s vizí, že svými slovy podpoří všechny se stejným problémem. 

Anička Slováčková o zásnubách: Požádám ho o ruku sama!

Video se připravuje ...

„Chtěla jsem napsat post o nějakém vnímání sebe samotného po vzhledové stránce, když si člověk prochází léčbou… pak jsem to smazala, protože i mně to najednou přišlo absurdní, řešit v takové době nějaká kila navíc, ztrátu vlasů, nebo rychleji rostoucí chlupy všude apod. Ale píšu to znovu, protože nejsem určitě jediná, kdo má něco takového v hlavě,“ začíná její vyjádření. 

„Všichni víme, že řešit vzhled v momentě, kdy člověk bojuje o život a je mu každej den jinak blbě, je, dalo by se říct, tak trochu mimo. Bavíme se tu ale o kvalitě života, kterou velká změna vzhledu za tak krátkou dobu fakt hodně ovlivní,“ píše dál. Po některých typech chemoterapie totiž přichází, zvášť pro ženy, velmi citlivá ztráta vlasů, obočí a nezřídkakdy dochází i k přibírání na váze. 

„Nejradši bych vymlátila všechny zrcadla. Nikam nechodila. Prostě zalezla do hlubokého lesa, aby mě nikdo neviděl, ani já sama,“ podělila se o své pocity. „Pro člověka, který je za svůj vzhled od dětství hodnocený veřejně, i pro jiné lidi, kteří si třeba prošli v minulosti nedůvěrou v sebe nebo různými psychickými problémy, ale v závěru i pro 'spokojené lidi' je procházet něčím podobným prostě fakt náročný,“ dodala...

Nečas je první odsouzený premiér! A Slováčková promluvila o svatbě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.