Velikonoce slavných: Panáky i výslech na policii | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Velikonoce slavných: Panáky i výslech na policii

Anička Slováčková s milovaným psem.
Anička Slováčková s milovaným psem. (Foto Aha! – M. Pátek, D. Kundrát, P. Machan, M. Hykl, Instagram)

Jedni oslavili Velikonoce koledou na vesnici, jiní prchli za hranice! Anna Julie Slováčková (28) oblékla kroj a pletla pomlázku, Simona Krainová (51) se radši slunila na pláži v Dominikáně a po americkém vzoru nechala děti hledat čokoládová vajíčka na zahradě. Jak oslavily svátky jara další celebrity?

ANNA JULIE SLOVÁČKOVÁ (28): SKONČILA NA ZEMI!

Přestupného roku, kdy chodí koledovat i dívky, se rozhodla využít Anna Julie Slováčková. S přáteli odjela na venkov, kde pletli pomlázky a zpívali! „Tohle je můj první velikonoční panák. Tak na zdraví,“ říká zpěvačka ve videu. Pak ale následuje záběr, na kterém se v kroji válí po zemi! Dcera Felixe Slováčka (80) a Dády Patrasové (67) zkrátka dokazuje, že i přes těžké životní zkoušky ji humor neopouští.

PŘEMEK FOREJT (36) A EVA BUREŠOVÁ (30): S DĚTMI NA KOLEDU

Doma zůstala i herečka a zpěvačka Eva Burešová, která tu vítala koledníky, zatímco Přemek Forejt doprovázel syna Tristana Williama (1) i nevlastního Nathaniela (6). A kuchař s dětmi si pro vajíčko zašli přímo ke zdroji – ke slepicím. „Veselé Velikonoce,“ vzkázal pyšný tatínek.

Eva Burešová bude hvězda muzikálu Beetlejuice: Opět v páru s Lamborou!

Video se připravuje ...

EVA DECASTELO (45) A TOMÁŠ TŘEŠTÍK (46): DRAMA V ŘÍMĚ

„Díky za úžasnej dárek,“ vyznal se Tomáš, který oslavil narozeniny před měsícem. Ne všechno ale šlo tak hladce! Třeštík totiž musel řešit nepříjemné peripetie s policií, kterou rozzuřilo, že si bez dovolení fotil jejich motorky. „Absolvoval jsem výslech na policejní stanici: kdo jsem a co fotím. Do toho italsky něco konzultovali vysílačkama ještě s někým dalším,“ popsal Třeštík. Nakonec je propustili s varováním, ať již další snímky motorek nepořizují.

JITKA SCHNEIDEROVÁ (51): V ULIČKÁCH EDINBURGHU

S rodinkou se až do skotského Edinburghu vydala Jitka Schneiderová. „Naše poznávání nových míst a kultury. Rodinka na cestách. Je to radost,“ rozplývala se herečka, která dala oproti ostatním celebritám před mořem a plážemi přednost starobylým uličkám hlavního města Skotska.

5 nejlepších velikonočních filmů

Video se připravuje ...

ROMAN ŠEBRLE (49): POSLECHL VOLÁNÍ DÁLEK

Na koledu v Čechách sice vyrazil, ale hned po ní zvedl kotvy! „Miluji a ctím tradice,“ okomentoval to Roman Šebrle. Už za pár hodin ale stál na letišti a vyrážel směr Malaga! „Když musíš, tak musíš,“ krčil rameny sportovec a moderátor, pro kterého je cestování vášeň.

KLÁRA ISSOVÁ (44): DOBRODRUŽSTVÍ V INDII

Hvězda seriálu Vytoč mého agenta odjela na Velikonoce čerpat sílu do Indie. Klára Issová jezdí do zahraničí s kamarády, ale klidně i sama. „Poslední dobou jsem zjistila, že cestování, kdy je člověk sám, mi vůbec nevadí. Jen se musíte víc napojit na okolní svět, víc se doptávat místních lidí. Jsem dobrodruh, strašně ráda cestuji,“ přiznala herečka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.