Velikonoční pohoda Paris Hiltonové: Syn Phoenix, plyšáci a růžový ohoz | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Velikonoční pohoda Paris Hiltonové: Syn Phoenix, plyšáci a růžový ohoz

Paris slavila Velikonoce se synem.
Paris slavila Velikonoce se synem. (Foto Instagram, Profimedia.cz)

O prominentní celebritě a dědičce hotelového impéria Paris Hiltonové (43) si lidé mohou myslet svoje. Svoje mateřské povinnosti si ale podle všeho plní svědomitě. Velikonoce oslavila s ročním synkem Phoenixem, kterého ona a manžel Carter Reum (43) přivítali v lednu 2023 protřednictvím náhradní matky (stejnou cestou se narodila i dcera London v listopadu téhož roku).

A nebyla by to ona, aby se nepochlubila na Instagramu. „Já a můj malý velikonoční medvídek,“ připsala Paris k sérii snímků, na nichž jsou ona a Phoenix obklopeni spoustou velikonočních plyšáků a obřích vajíček. Ani při této příležitosti ovšem nemohla Paris vynechat něco ze svého luxusního šatníku.

Pompézní a extravagantní veselka Paris Hilton

Video se připravuje ...

Oblékla si zářivě růžové šaty značky Rebecca Vallance, k tomu ve stejné barvě rukavice bez prstů a boty značky Valentino v hodnotě kolem 28 tisíc korun. I kabelka barevně ladila k oblečení.

Čivava Paris Hiltonové Diamond Baby

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.