Paris Hiltonová rok od svatby: Trápí se kvůli početí miminka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rok od svatby slaví Hiltonová na Maledivách: Trápí se kvůli početí miminka?

Rudé plavky od návrhářky Melissy Odabashové vyjdou na 6700 Kč.
Rudé plavky od návrhářky Melissy Odabashové vyjdou na 6700 Kč. (Foto Instagram)

Před rokem se dědička hotelového impéria Paris Hiltonová během okázalé třídenní svatby provdala za podnikatele Cartera Reuma (oba 41). Výročí tráví neméně extravagantně – na luxusní dovolené na Maledivách.

Konkrétně si páreček užívá na soukromém ostrově Ithaafushi v resortu Waldorf Astoria, kde cena za jednu noc začíná na 58 tisících korun! „I když jsem procestovala svět, nikdy jsem neviděla nic takového,“ rozplývá se Paris na konto hotelu, který je součástí »jejího« řetězce Hilton. A kdo ví, možná během dovolené bude zaděláno i na miminko, po kterém podle matky Kathy (63) Paris tolik touží.

Čivava Paris Hiltonové Diamond Baby

Video se připravuje ...

„Láme mi srdce, když vidím, jak se všemožně snaží. Musí se jen uvolnit,“ vylila si Kathy srdce. Dcera ale matčina slova popřela. „Nevím, kde k tomu máma přišla, žádné potíže nemáme,“ odmítá. „Máme v zásobě tuny embryí, která jen čekají,“ naznačila, že jdou cestou asistované reprodukce, možná i náhradní matky.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.