Paris pláče, ztratila nejlepší kámošku: Zřejmě ji dostal kojot! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Paris pláče, ztratila nejlepší kámošku: Zřejmě ji dostal kojot!

Paris Hilton byla v dospívání sexuálně zneužita.
Paris Hilton byla v dospívání sexuálně zneužita. (Profimedia.cz)

Nepomohl speciálně najatý zvířecí detektiv, zaklínač psů ani jasnovidec. Zdrcená Paris Hiltonová (41) se začíná smiřovat se smutným faktem, že se její čtyřnohý miláček, čivava jménem Diamond Baby, už nikdy nenajde a je zřejmě mrtvý.

Čivava se ztratila 14. září. „Byla jsem na focení a stěhováci, kteří mi měli odnést několik věcí do nového domu, museli zřejmě nechat otevřené dveře. Všichni členové mojí rodiny a přátelé mi ji pomáhali hledat, chodili jsme od dveří ke dveřím, ale nenašli jsme ji,“ přiznala blondýna, která potom denně platila v přepočtu 270 000 korun všem možným odborníkům, kteří měli hafana najít. Podobnou sumu nabízela za info vedoucí k nalezení pejska.

Nyní jí ale sdělili, že nejhledanější pes Hollywoodu je už zřejme mrtvý. „Určitě ho sežral kojot, kterých je v okolí Los Angeles spousta. Právě proběhla rekordní vlna veder a kojoti se přesouvali do obytných čtvrtí, aby hledali jídlo a vodu,“ uvedl jeden z nich. „Tečou mi slzy, jsem smutná a v depresi. Mám pocit, že část ze mě chybí. Diamond Baby je moje všechno, opravdu je jako moje dcera,“ pláče nyní Paris.

Pompézní a extravagantní veselka Paris Hilton

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.