Slováčková bojující s rakovinou: Žádost o ruku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Slováčková bojující s rakovinou: Žádost o ruku!

Anička Slováčková je šťastně zamilovaná
Anička Slováčková je šťastně zamilovaná (archiv Blesku)

Celý rok tu pro ni byl jako strážný anděl a o Aničku Slováčkovou (28) se staral i po náročných chemoterapiích. A zamilovaná zpěvačka by jejich vztah ráda posunula dál. Dokonce je připravena pokleknout s prstenem před svým přítelem sama... „Jestli to neudělá on, tak já!“ svěřila deníku Aha! Anička.

Už půl roku bojuje s rakovinou, která se jí tentokrát usadila na plicích. To ale neznamená, že by přestávala žít a myslet na budoucnost. Naopak. Byť ji léčba stojí hodně sil, sní o tom, že se projde svatební uličkou. „Já o svatbě uvažuju, ale je otázka, jestli o tom uvažuje i můj partner,“ svěřila se dcera Dády Patrasové (67) a Felixe Slováčka (80).

Anna Slováčková Muž roku

Video se připravuje ...

„Už jsem mu sama řekla, že jestli mě nepožádá, tak ho požádám sama. Letos je přestupný rok, takže by to holky taky mohly udělat,“ dodala šibalsky Slováčková, která bydlí s muzikantem, jehož identitu tají. Pak ale rychle zvážněla. „Ne, já myslím, že na pořadu dne to teď úplně není. Máme spoustu jiných věcí, které musíme řešit a dát do kupy, než se vrhneme na svatbu,“ uvedla plaše. „V mojí situaci svatba asi není nic, co bychom měli aktivně řešit. Ale je hezký o tom minimálně snít,“ uzavřela Anička. Dokonce si ale už vybrala i místo – luxusní srub nedaleko Máchova jezera, kde se nedávno zotavovala po chemoterapii.

Jsem ráda, že dojdu k pódiu... 

Než vyšlo najevo, že se zákeřná nemoc opět vrátila, všechny ohromila koncertem v pražské Lucerně, kde dělala i náročnou akrobacii v kruhu. I k tomu by se postupně ráda vrátila... „Zatím jsem to nezkusila, jsem ráda, že dojdu k pódiu, fyzické aktivity se mi zatím vyhýbají, ale já se pořád uklidňuju, že až tu sílu mít budu, tak na to zase vlítnu,“ svěřila se Anička s tím, že kruh si chce vzít o Velikonocích na chalupu. „Zavěsím si ho někam na strom a zkusím to. Ale mám respekt, protože jsem na něm tři čtvrtě roku nebyla a nedělala jsem moc nic jiného, že jsem ležela a spala, tak se toho trochu bojím,“ uzavřela.



Přečtěte si
Uživatel_5798306
27. 3. 2024 • 10:41

pane Šmok asi už jo.A když né teď tak to přijde

marci11
27. 3. 2024 • 09:53

Kdo rakovinu neprodělal, neví co to je. Optimismus a dobrá nálada velmi pomáhá. Držím Aničce pěsti, ať má mnoho štěstí!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.