Zamilovaná Slováčková bojující s rakovinou: Slova o miminku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zamilovaná Slováčková bojující s rakovinou: Slova o miminku!

Anička Slováčková je šťastně zamilovaná
Anička Slováčková je šťastně zamilovaná (archiv Blesku)

Ačkoli herečka a zpěvačka Anička Slováčková (28) již podruhé bojuje s rakovinou, tentokrát jí nejsou oporou pouze rodiče a přátelé. Opřít se může i o svého přítele, kterého světu sice zatím nepředstavila, je ale nad slunce jasné, že je to mezi nimi opravdu vážné!

Je po jejím boku i v nejtěžších chvílích a Anička ví, že se o něj může kdykoli opřít. „Ten se mnou vše sdílí a jsem za to nesmírně vděčná,“ svěřila se Slováčková pro WhatNews. Její partner pro ni není krátkou známostí. Dvojici pojí dlouholetý vztah. „Můj současný přítel je muzikant, ale znali jsme se dlouho předtím, než jsme spolu začali chodit. Byli jsme předtím nejlepší přátelé,“ sdělila před časem magazínu Téma.

Přítel je pro Aničku klíčovou osobou v nelehké době. Kdo by ale očekával, že půjde o známou osobnost, má se na omylu. Důležitý je pro ni fakt, že ji dokáže podržet i ve vypjatých momentech. „Není to pro něj jednoduchý, zvládat moje nálady. Během léčby se mění tělo, najednou jste bez vlasů, oteklá,“ prozradila uvědoměle. Vztah bere Slováčková opravdu vážně. Než se u ní znova projevila zákeřná nemoc, měla velké plány.

Anička Slováčková: Přerušila léčbu rakoviny!

Video se připravuje ...

„Přiznám se, že jsem v posledních měsících o mateřství přemýšlela dost, líbila se mi představa, že v břiše nosím dítě,“ uvedla na podzim. Jenomže pak se vše změnilo… Oproti první bitvě je ale nyní přeci jen o něco odolnější a má kolem sebe ty správné lidi. „Poprvé to bylo sakra těžký, teď už vím, do čeho jdu a co mě čeká,“ dodala Anička Slováčková.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.