Slováčková promluvila o léčbě rakoviny: Máma Dáda jí oporou není! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Slováčková promluvila o léčbě rakoviny: Máma Dáda jí oporou není!

Dcera s mámou před deseti lety.
Dcera s mámou před deseti lety. (Foto Aha! – Pavel Machan, Martin Hykl, Alexandr Malachovský)

Osud před ni znovu postavil překážku v podobě rakoviny. Anna Julie Slováčková (28) prozradila, kdo je kromě léčby tradiční i alternativní její největší oporou. „Táta, bratr a můj přítel,“ vyjmenovala tři muže svého života. O mamince Dádě Patrasové (67) nepadlo ani slovo.

Podle Aničky se společná témata během let vytratila. Na přímou otázku, o čem se s mámou radí, odpovídá upřímně, že o ničem. „Dřív jsem se s ní radila o divadle, hlavně když jsem začínala v muzikálech. Hodně mi pomáhala s přípravou na přijímačky na konzervatoř. Teď ale tolik nehraju, zaměřila jsem se víc na zpívání,“ přiznává herečka a zpěvačka ve velmi otevřeném rozhovoru pro Novinky.cz. Dcera s mámou si prý nenotují ani v ryze ženské otázce módy. „Módní vnímání mám odjakživa hodně jiné než ona, v tom jsme rozdílné. Já jsem byla vždycky laxní, chci se cítit spíš pohodlně než být načančaná. Ona vždycky byla ten sexsymbol, ke kterému jsem měla naopak daleko. Módní trendy mi vůbec nic neříkají,“ tvrdí Anička.

Prima brácha

Starší bratr Felix (40) je prý nejen báječný kuchař, ale hlavně fajn parťák nejen v životě i na jevišti. „Má o mě hrozný strach, máme se moc rádi, miluju i jeho děti. Klukům je už dvanáct a osm, chtěla bych s nimi trávit víc času, protože na nich vidím, jak čas strašně letí,“ posteskla si Slováčková.

Anička Slováčková: Přerušila léčbu rakoviny!

Video se připravuje ...

Přítel sestoupil z nebe

Velkou oporou je pro Aničku také její partner, s nímž je už půldruhého roku. „Byl mi seslaný seshora. Byli jsme léta nejlepší kamarádi, nikdo kolem včetně nás si nedokázal představit, že bychom spolu měli cokoli víc. Úplně nečekaně se cosi zlomilo. Hodně se mnou prožíval tu první nemoc. Pro mě je požehnáním, s nikým mi takhle dobře jako s ním nebylo. Trápí mě na druhou stranu, do jaké se dostal situace – místo toho, aby plánoval svatbu, pomalu plánuje jiný věci,“ říká o příteli, který je členem její kapely.

Legální konopí i paliativní péče

Vedle klasické léčby zkouší Anička také různé alternativy. „Hodně mi pomáhá legální konopí. Nejsem žádný hulič, ale vidím, že to účinkuje. Pomáhá mi spát, spánek je pro mě všelék. Maminka mého přítele mi zase dodala kozí mlezivo. Koza je prý živočich, který nemůže dostat rakovinu. Hodně je v tom aktivní táta, shání mi různé čínské přírodní medikamenty,“ vypočítává Slováčková. Kromě toho chodí k doktorce specializujícíc se na paliativní péči (česky útěšnou či úlevnou). „Všichni se vždycky vyděsí, když se o tom zmíním, ale je to člověk, který umí odpovědět na všechny otázky kolem léčby, které mám,“ tvrdí Anička.

Zdrcená Patrasová o rakovině Aničky: Dám svůj život za její!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Nováková
3. 3. 2024 • 06:51

To,jaká její máma je,je práce Tondy.Odjakživa jí podváděl a ona,podvedená a pořád sama to řešila skleničkou místo chlapama.Tonda 7 let žil s Gelemovou,prohlásil po rozchodu, ,že on byl její nejdražší servis.Pomlouval jí,ale za čas se zase kamaradili.Utrácel s ní společný prachy.Teď zase pomlouvá Dádu,všechno co se u nich děje komentuje na veřejnosti,dělá že ji chce pomoct a přitom jí neustále podvádí a traumatizuje a je vlastně velmi spokojený,že dosáhl toho,co chtěl,že ji národ odsuzuje a on že je ten spasitel rodiny.Nechává se z každého mejdanu s holkama fotit přestože V8,že tím Dádě opět ublíží.Přeju Anče aby měla vedle sebe chlapa,který bude stejný jako její otec.Samá ženská,samej mejdan a ona sama doma jako čekanka.Tak ať si to užije.

ELLA Průšová
20. 2. 2024 • 22:59

Tolik lidí je nemocných! Ať se holka léčí a uvědomí si, že mámu má jen jednu!!

illenne
20. 2. 2024 • 11:33

Proč se Alva rozčiluje, když vás to nezajímá, tak to nečtěte. Nemoc Aničky většinou nikomu nevadí, tedy slušným lidem. Aničce přeji plné uzdravení.

Alva
20. 2. 2024 • 10:55

To tady bude denně?, nikdo není nemocný v této zemi?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.