Konečně! Šimůnkova svatba se ženou od Gotta | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Konečně! Šimůnkova svatba se ženou od Gotta

Miroslav Šimůnek s partnerkou
Miroslav Šimůnek s partnerkou (Blesk:CNC / Pavel Machan)

Princ z pohádky Z pekla štěstí Mirek Šimůnek (46) se zřejmě konečně dočká svého šťastného konce. Po čtyřletém vztahu do toho konečně praští se svou partnerkou Alicí Tobiášovou.

Už jen samotný vývoj vztahu naznačuje, že by mohlo jít o osudovou lásku. Svatba Mirka Šimůnka je završením zamilované cesty, na kterou se s Alicí vydal. „Jsme oba vděční, že tomu tak je. Náš letitý přátelský pracovní vztah přerostl v lásku a partnerství, což jsme na začátku našeho seznámení nikdo nečekal,“ svěřil se Šimůnek v rozhovoru pro server Prima ŽENY.

Miroslav Šimůnek a jeho "skoro paní" Alice Tobiášová: Kdy bude svatba?

Video se připravuje ...

Herce a moderátora spojuje se snoubenkou Alicí jedno velmi známé jméno – zpěvák Karel Gott (†80). Zatímco Mirek v minulosti pracoval s Ivanou Gottovou (48) ve společenském magazínu VIP zprávy, jeho partnerka se zase ocitla v blízkosti samotného Slavíka.

„Její vzdálená sestřenice byla spoluzakladatelkou vídeňského fan clubu Karla Gotta. A když měl v Rakousku turné, domluvila jí tam brigádu. Alice vzpomíná na Karla jenom v tom nejlepším a se vší úctou,“ prozradil Šimůnek, který dnes slaví své 46. narozeniny. O svatebních detailech veřejně mluvit nechce. Rád by tento den prožil pouze v kruhu těch nejbližších. „Prozradím jen to, že když jsme na to místo přijeli, doslova a do písmene nás uchvátil jeho genius loci,“ uzavřel povídání na toto téma Mirek Šimůnek.



Přečtěte si
Jana Nováková
6. 4. 2024 • 20:33

Nevím, kolik je jeho přítelkyni,ale tady se rodí i kolem padesáti.A on by nechtěl vlastní dítě?

Celebrity-chachacha
6. 4. 2024 • 00:17

Autor článku dnes koukal na všechnopárty a hle už je tu senzační článek. Mistr novinář.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.