Strach Aničky Slováčkové: Celé se to obrátilo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Strach Aničky Slováčkové: Celé se to obrátilo

Koncert Lady Carneval - Anička a Felix Slováčkovi
Koncert Lady Carneval - Anička a Felix Slováčkovi (Blesk:CNC / Pavel Machan, Martin Hykl, David Kundrat, Marek Patek)

Když mladá talentovaná zpěvačka Anička Slováčková (28) podruhé onemocněla rakovinou, Felixovi Slováčkovi (80) se znova zbořil svět. Přišel přirozeně obrovský strach... Jenže i Anička zažívá podobný stres. Vzhledem k Felixově vyššímu věku se i ona bojí, že přijde o tátu.

„Pro mě je to spíš tíže, že je o tolik starší, protože mám o něj přirozeně obrovský strach. Ale myslím si, že stejný strach bych o něj měla, i kdyby mu bylo padesát, řekla s úsměvem Anička pro Glanc na otázku, zda je výhodou mít staršího tátu.

Anička Slováčková o zásnubách: Požádám ho o ruku sama!

Video se připravuje ...

Přeci jen ale jednu našla: „Možná jednou z výhod je, že mohl zažít neskutečné kapacity, které jsme v kultuře měli, a obrovská jména, se kterými mohl pracovat,“ přiznala Anička, která má s tátou už od dětství krásný a hluboký vztah.

Člověk by řekl, že jsou na sebe dolosva napojení, o čemž svědčí i okolnosti, za kterých se zjistilo, že se Aničce rakovina vrátila. „Aničce se zdál sen, že mám něco s plícemi, chtěla, abych si je nechal zkontrolovat. Bylo okamžitě jasné, že mi nic není. Anička ale nějakou dobu pokašlávala, proto jsem požádal paní doktorku, zda ji nemůžu druhý den přivést. A takový peklo se stalo. Jako pro tátu je pro mě prostě strašný, že mám nemocnou dceru a nemůžu jí pomoci,“ řekl  Felix pro Super.cz na podzim minulého roku, když se dozvěděli z úst lékařů diagnózu. 

Nečas je první odsouzený premiér! A Slováčková promluvila o svatbě

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Uživatel_5777995
4. 4. 2024 • 18:17

Mít staršího otce je 👍

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.