Slováčková se vyznala známé zpěvačce: Já Bůh bohužel nejsem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Slováčková se vyznala známé zpěvačce: Já Bůh bohužel nejsem

Anna Slováčková
Anna Slováčková (Archiv)

Zpěvačka Anna Slováčková (28) se s rakovinou plic pere statečně. Snaží se užívat si život plnými doušky, a proto se nedávno rozhodla vyrazit s kamarádkou na hory do Itálie. Společně si na lanovce zazpívaly jeden z hitů Heleny Vondráčkové (76) a Anička smekla před legendární zpěvačkou klobouk.

„Jedna z mých nejoblíbenějších písní Vzhůru k výškám se stala už v podstatě naší lyžařskou hymnou," začala své povídání Anička na sociálních sítích. „V těch 9 ráno jsme si teda dovolily docela velkou transpozici tóniny, takhle ono zazpívat to v originále, stejně jako to Helena Vondráčková nazpívala, to svedou asi jen bohové a ona, a já Bůh bohužel nejsem, vlastně ani soprán," vysvětlila s úsměvem Slováčková.

Anička Slováčková: Přerušila léčbu rakoviny!

Video se připravuje ...

Její video ale slaví na Instagramu velký úspěch. Fanoušci nešetří chválou. „Nádhera, husí kůže,“ napsala jedna z fanynek. „Každý má prostě tu svoji tóninu a je to tak v pořádku. Mít na světě samé soprány by byla nuda. Krásné podání mé oblíbené písničky,“ vychválila děvčata další komentující. 

Nečas je první odsouzený premiér! A Slováčková promluvila o svatbě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.