Patrasová v slzách kvůli Aničce: Je to šílené, nedá se to popsat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Patrasová v slzách kvůli Aničce: Je to šílené, nedá se to popsat

Dáda Patrasová s dcerou Aničkou
Dáda Patrasová s dcerou Aničkou (Instagram)

O stavu své dcery se dlouhodobě odmítala vyjadřovat. Kdykoli přišla při rozhovorech řeč na toto téma, vehnaly se Dagmar Patrasové (67) slzy do očí a nechtěla smutnou situaci v rodině více komentovat. Své hradby mlčení se nyní rozhodla prolomit.

Život před Dagmar Patrasovou postavil hned několik překážet. Mezi ty nejtěžší dozajista patří zákeřná nemoc, se kterou již podruhé bojuje dcera Anička Slováčková (28). Herečka toto téma až doposud nekomentovala. O těžké zkoušce promluvila až v pořadu Reného Kekelyho Face To Face.

Patrasová a Slováček v Blesku: Kvůli Aničce se vyhýbáme lidem!

Video se připravuje ...

Kvůli citlivosti celé situace se během odpovědí zalykala a bylo patrné, že se jí o tom nemluví vůbec dobře. Jako maminka to s dcerou intenzivně prožívá. „Víte, já jsem ji nosila v bříšku, přinesla jsem si ji z porodnice, piplala jsem si jí jako malinkatou i velikou. Je to šílené, nedá se to popsat,“ prozradila moderátorovi ve Face To Face.

Dáda stále hledá příčinu návratu nemoci, která dceru sužuje. Odpověď ale nenašla. „Anička je hodný člověk, raduje se z maličkostí. Nechápu, proč jí to potkalo,“ kroutila hlavou rozrušená Patrasová, která si za svůj život prošla a stále prochází lecčím. „Nepřála bych to ani zlým lidem, je to prostě špatně,“ zhodnotila toto téma v závěru povídání Dagmar Patrasová.

Zdrcená Patrasová o rakovině Aničky: Dám svůj život za její!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Nováková
8. 4. 2024 • 17:51

Miroslava13.Hlavní podíl na stavu Dády má záletný Tonda.Zahýbal jí všude kde se vyskytl,pak se na 7 let odstěhoval ke Gelemový a Dáda to řešila flaškou.Mohl se chovat jako normální manžel a Dáda by neměla důvod pít.Já mít doma takovýho Tondu tak jsem nalitá od rána! Anča mámu odvrhla a velebí tátu protože tam něco kápne.Ale já přeju Andule aby byl její manžel úplně stejnej jako její otec a ona si prožila nervy jako její máma.Třeba nesáhne po flašce,třeba se bude snažit shazovat špeky!!

miroslava13
10. 3. 2024 • 13:50

Asi si maminka nechce přiznat, že na tom má svúj podíl......že jí dělá ostudu když se opilá válí po chodníku.

Sarka Cechakova
9. 3. 2024 • 10:32

Ano mlčeti zlato.
Co s tím má společného bulvár.

Uživatel_5777995
8. 3. 2024 • 17:23

Mlčeti zlato Dadko 👍🤣

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.