Radka Třeštíková o rozvodu s Tomášem: Nastal čas vše uzavřít | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Radka Třeštíková o rozvodu s Tomášem: Nastal čas vše uzavřít

Radka Třeštíková
Radka Třeštíková (Anka Kovačič (archiv Mojí psychologie))

Deset let trvající manželství Radky (42) a Tomáše (45) Třeštíkových se rozpadlo před třemi roky, ale dvojice to sama veřejně oznámila až na jaře 2021. K oficiálnímu rozvodu ještě nedošlo, protože řešili péči o své dvě děti Elu (10) a Jonatána (8). Ale to se brzy změní.

Zatímco fotograf si krátce po rozchodu našel přítelkyni, moderátorku Evu Decastelo (45), spisovatelka zůstala sama. Ale v poslední době se po jejím boku objevuje o 8 let mladší režisér Adam Sedlák (34).

Nikoho nehledá

„Mezi námi je hezké pracovní spojení. Máme se s Adamem moc rádi a jsem ráda, že mi vlezl do života, a doufám, že z toho něco bude,“ svěřila deníku Aha! Třeštíková, která se s Adamem objevila na módní show návrháře Jana Černého na Pražském hradě. „Jsem spokojená tak, jak jsem. A v podstatě nikoho nehledám. Už je taky těžké s někým vyjít. Soustředím se na děti, na svůj život, práci a tak podobně,“ řekla autorka knižních trháků Veselí či Bábovky, jež byly i zfilmovány.

Rozvedená Decastelo: Společné bydlení s přítelem Třeštíkem se nekoná!

Video se připravuje ...

Děti si zvykly

Spisovatelka, která také tančila ve StarDance, je stále provdaná za Tomáše, ale už nastal čas řešit rozvod. „Asi bychom to měli s Tomášem uzavřít a někam se posunout,“ přiznala Radka. „My jsme ale nejdřív chtěli, aby si sedla péče o děti. Aby to všechno bylo v poklidu, žádné velké drama, žádné šoky. Oba jsme se snažili, aby naše děti byli spokojené. A vypadá to, že jsou,“ konstatovala maminka desetileté dcery Ely a osmiletého syna Jonatána. „Vypadá to, že si zvykly na to, že to je jinak, než to bylo, takže si myslím, že to můžeme dofinalizovat,“ dodala spisovatelka.

Manželské rošády

Když se Třeštík s Decastelo dali dohromady, byli oba zadaní, ale Eva se s manželem René Decastelo (50) oficiálně rozvedla loni na jaře. Jejich manželství trvalo 13 let a vzešly z něj dvě děti – syn Michael (14) a dcera Zuzana (12). René našel útěchu v náruči o pět let mladší ragbistky Evy Jung (45).

Eva Decastelo a Tomáš Třeštík: Poprvé ve společnosti jako pár!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.