Vyřizování účtů Dády a Felixe: Drsná hádka před kamerou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Vyřizování účtů Dády a Felixe: Drsná hádka před kamerou!

Felix Slováček odhalil: Zpověď o Dádině pití! Možná začala kvůli mně
Felix Slováček odhalil: Zpověď o Dádině pití! Možná začala kvůli mně (archiv Blesku)

Měli včera společnou tiskovou konferenci ke svým pracovním projektům. Dáda Patrasová (67) a Felix Slováček (80) se sice snažili před novináři a kamerami rozdávat úsměvy na všechny strany, ale ve skutečnosti v pohodě nebyli.

U manželského páru bylo znát napětí. To mohla způsobit nedávná Felixova slova o tom, že se dcera Anička nebaví s mámou kvůli alkoholu, ale i jeho výroky o tom, proč Dáda vlastně pije. „Možná i kvůli mně,“ prohlásil pro Aha! slavný muzikant. „Myslím, že můj manžel by mohl s těmito výroky přestat, viď? Ráda bych, aby už nic takového neříkal!“ svěřila se během včerejšího rozhovoru bývalá královna dětských srdcí. „Podívejte se, to je jako, když chce kuřák přestat kouřit, ale pořád ten tabák žmoulá,“ rýpl si do své ženy kvůli jejímu vztahu k alkoholu Slováček.

Patrasová a Slováček v Blesku: Kvůli Aničce se vyhýbáme lidem!

Video se připravuje ...

Přitiskl Anife

Oba přitom na včerejším tiskovém setkání propagovali zdravý životní styl, přesněji řečeno konzumaci medů s houbami a bylinkami. „Dáváme si to každý den a to nás drží nad vodou,“ prohlásil Felix. Když pak k sobě během konference přitiskl Anife Vyskočilovou, které bylo přesně včera padesát, Patrasová prohlásila: „Tak, odcházím, nashledanou.“ Nicméně nikam nešla, seděla dál a snažila se usmívat. Bylo zřejmé, že jí to ale radost neudělalo...

Slováček (80) na ČS plese s mladou přítelkyní! Dáda mi jí schválila, tvrdil Blesku

Video se připravuje ...

Rozdělené Velikonoce

Dáda a Felix na včerejší akci prozradili, že letos budou mít rozdělené Velikonoce. „Mě pozvala dcera René do Španělska,“ svěřil hudebník. „Já pojedu s dětmi na chalupu, přijede i Anička,“ prozradila Patrasová, která v poslední době vystupuje v talk show režiséra Tomáše Magnuska (39).



Přečtěte si
miroslava13
27. 4. 2024 • 12:33

no tak mít takové rodiče, tak si to hodím! jen stres a ostuda! jeden je horší než druhý! Hnus!

Alva
13. 3. 2024 • 22:34

Dnes dopoledne dávali na čt1 staré scénky, Dáda zpívala, tak to byla katastrofa, pak píseň po ní přebrala Lenka Šindelářová jako Kalamity a to bylo excelentní.

hejhej
13. 3. 2024 • 16:11

Slováček a Patrasová by se měli dočista vytratit. Starý , dementní Slováček se usmívá jako id.iot, oba jsou trapní a dělají svým dětem jenom ostudu.

Jana Nováková
13. 3. 2024 • 12:59

Dejte už pokoj s těma kome­dian­tama­.Při­pravu­jí Anče jenom stresy.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.