Skandál s Patrasovou se neutajil! Nemohla ani vstát | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Skandál s Patrasovou se neutajil! Nemohla ani vstát

Dagmar Patrasová
Dagmar Patrasová (archiv Blesku)

Dáda Patrasová (67) nevykročila do nového roku zrovna pravou nohou. Naopak! Nemohla vstát ze země, rodina proto musela zavolat záchranku, která Dádu převezla do nemocnice k dalšímu ošetření. Zda měl trable na svědomí alkohol nebo náhlé zdravotní potíže jiného rázu, není zřejmé!

Dádin manžel Felix Slováček (80) se na téma silvestrovské nehody vůbec nechtěl bavit. „Nebudu se k tomu vyjadřovat,“ odbyl redakci Blesku. Patrasová nicméně prochází těžkým životním obdobím, stále se jí nedaří zkrotit svou závislost na alkoholu, také zažívá enormní stres, který souvisí s léčbou dcery Aničky, které se vrátila rakovina. 

Dagmar Patrasová na narozeninách Felixe: Přeju mu psychické zdraví!

Video se připravuje ...

Bližší informace samozřejmě pod lékařským tajemstvím neposkytla ani mluvčí záchranky Jana Poštová. Ta pouze sdělila, že u domu Slováčka zasahovali záchranáři, ošetření se pak týkalo ženy okolo 70 let. „Žena byla mimo ohrožení života a po ošetření byla následně převezena do nemocnice k další péči,“ sdělila Poštová. 

Podle všeho má být Dáda již v pořádku doma, její zranění si patrně nevyžádalo ani hospitalizaci. 

Zdrcená Patrasová o rakovině Aničky: Dám svůj život za její!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.