Dáda dala Felixovi nůž na krk: Dokud žiju... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Dáda dala Felixovi nůž na krk: Dokud žiju...

Vytočená Dáda Patrasová: Drsný útok na Felixe kvůli sexici z Brna!
Vytočená Dáda Patrasová: Drsný útok na Felixe kvůli sexici z Brna! (Marek Pátek)

V poslední době byla herečka Dáda Patrasová (67) ve společnosti vídaná po boku manžela či dětí. Tentokrát se ale ukázala na premiéře hudební komedie Močál Story s písněmi Ivana Mládka sama. Nutno dodat, že i přes nové strasti vypadá herečka lépe než dříve.

Na premiéru nešla jen ze staré známosti, třebaže s Ivanem Mládkem (81) je pojí nejen přátelství, ale i pracovní spolupráce. „Napsal pro mě spoustu nádherných písniček, už na moji první desku. Je to génius. A věnoval mi i obraz, v určitém období, ten obraz se jmenuje In Flagranti. Vím, k čemu to směřovalo. Obraz u nás visí, i když manžel ho chtěl okamžitě darovat dětem, ale zatrhla jsem to s tím, že dokud žiju, tak ten obraz tady bude,“ svěřila se Patrasová Super.cz.

Představení si nenechala ujít především kvůli synovi, který nebyl pouze účinkujícím, ale rovněž se podílel i na hudebních aranžích. „Dělá mi to velkou radost, protože vidím, že se zúročilo to, že jsem děti vozila do lidové školy umění, i když se jim třeba nechtělo a musela jsem je přemlouvat,“ netajila se Dáda svou hrdostí směřující k dětem.

Zdrcená Patrasová o rakovině Aničky: Dám svůj život za její!

Video se připravuje ...

Letošní rok není pro Dádu nijak jednoduchý. Vlivem řízení v podnapilém stavu, během kterého s autem bourala, přišla o řidičský průkaz a byl jí udělen peněžitý trest. Zároveň opět čelí tomu, co nechce zažít žádný rodič – dcera Anička (28) potvrdila, že znovu bojuje se zákeřnou rakovinou. Dáda však změnila přístup a rozhodla se nepodléhat chmurám. „Unavenější jsem byla, protože jsem se i stresovala a trápila. Teď prostě žiju,“ dodala vyrovnaně.



Přečtěte si
Tony Dora
30. 11. 2023 • 21:57

Uz by měli tyto manželé přestat plnit veškeré zpravy to Aničce nepomáhá k jejímu uzdraveni

Eva Komárková
25. 11. 2023 • 13:17

Komedianti

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.