Bývalá moderátorka ČT Drtinová: Život bez sexu v 53 letech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Bývalá moderátorka ČT Drtinová: Život bez sexu v 53 letech!

Daniela Drtinová
Daniela Drtinová (Profimedia)

Před několika lety se Daniela Drtinová (53) vydala na duchovní cestu. Hledání věřícího člověka ji přivedlo k dobrovolnému celibátu. Moderátorka DVTV dokonce uvažovala, že by se stala jeptiškou!

Velkou roli v životě Daniely během její duchovní cesty sehrála herečka Libuše Šafránková (†68). Právě na základě Libuščina působení prožila Drtinová tzv. mystickou smrt a nechala se pokřtít. A opět to byla Libuše a její manžel Josef Abrhám (†82), kdo se při tom stali jejími kmotry.

Nejlepší volba

„Začaly jsme se scházet a už jsme se neodloučily. Věnovala mi tolik času... Vedla mě. Všechny ty věci ve mně znala, s podobnými obsahy už dávno pracovala, ve snových symbolech rozpoznala tzv. nerozbalenou křesťanskou mystickou cestu,“ svěřila se ve své knize Jako bych žila dva životy moderátorka, která promluvila na obou zádušních mších za zemřelé herce.

Železný svým dotazem na sexuální vztah Vilíka a Máji kolegyni Drtinovou šokoval

Video se připravuje ...

Víra v Boha přivedla Drtinovou k dobrovolnému celibátu. „Celibát je úžasná věc. Když se k němu člověk dobrovolně rozhodne, hodně vás usebere, utříbí myšlenky, prohloubí duchovní cestu. Já osobně jsem se dobrovolně nastavila na celibát před pár lety – a bylo to to nejlepší, co jsem pro sebe mohla udělat,“ řekla v podcastu Real Talk.

Zavřela krám

Drtinová zároveň zmínila, že ji nedávno pobavila modelka 90. let Linda Evagelista (58), když řekla, že po padesátce už zavřela krám. „Řekla, že už nechce s žádným mužem vstupovat do postele, že jí tam funí a já nevím co. To mě pobavilo, je to takové světské vyjádření vnitřního rozhodnutí, že se žena může rozhodnout i pro tuhle cestu,“ zamýšlela se Drtinová.

Daniela Drtinová: Jak zvládá rozchody a kteří muži se jí bojí? Sledujte Nej ženy Česka! (2017)

Video se připravuje ...

„A pokud je tak nastavená, tak to může být velmi šťastné a plodné období jejího života. Takže i já jsem zavřela krám,“ dodala. Během rozhovoru došlo i na otázku, zda uvažovala stát se jeptiškou: „Jednu dobu mi to myslí hrálo, ale věděla jsem, že už se to nestane. V mém životě ani v žádném jiném, protože na inkarnaci nevěřím.“



Přečtěte si
defakto
20. 2. 2024 • 01:37

... jen jestli ten její " dobrovolný celibát " není spíš z nouze cnost !

bella.
20. 2. 2024 • 00:08

Netušila jsem, že Šafránková a Abrhám jsou takhle na tom.
Drtinová je sem tam dobrá v tom co dělá , ale v 50 letech celibát ? Kdyby řekla, jsem singl a chci tak být, brala bych to, ale tohle ? hm, hm, divný.

donypan
19. 2. 2024 • 16:39

Nerad bych se paní Drtinové dotkl.ale ona rozhodně nepatří mezi ženy po kterých by muži šíleli.Takže se jí ani nedivím.

lekno
19. 2. 2024 • 13:27

Oprava – „Mám pocit“.
Byl to překlep, sorry..

lekno
19. 2. 2024 • 13:19

Jedná se o soukromé info. Mím pocit, že většina žen by si takové cosi nechala raději pro sebe.. Jinak, nepovažuji za výjimečné pro ženu po 50-ce takhle se nastavit. Množství z nich podobně funguje a berou to jako normální. Jsou třeba rozvedené, rozejděné, též vdovy už mohou být. V tom věku se hůře hledá někdo jim vyhovující. Nakonec žena může ztratit zájem a žije jak ví i bez partnera.. Jiné by bylo, kdyby se tato paní zřekla sexu od mládí, chtěla by obětovat svůj stav dívky Bohu. A neměla by potřebu se s tím zviditelňovat v bulváru. To by byla skutečná duchovní cesta s přidanou hodnotou, kterou zná nejlépe ten, co ji stvořil.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.