Gábina Lašková strachy bez sebe: Zkrvavený syn skončil v nemocnici | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Gábina Lašková strachy bez sebe: Zkrvavený syn skončil v nemocnici

Malý syn Gabriely Laškové si rozbil hlavu
Malý syn Gabriely Laškové si rozbil hlavu (Instagram, CNC)

Nešikovný pád a hned čtyři stehy! Právě tak dopadl rodinný víkend moderátorky Gabriely Laškové (34). Krvavé zranění malého Vincenta (3) ale v první chvíli vypadalo o mnoho děsivěji!

Třetí těhotenství Gabriely Laškové je všechno, jen ne klidné. Doma má totiž dva malé syny, Vincenta (3) a Benedikta (6) a péče o ně je někdy pořádně divoká jízda. „Nešikovný pád a už jsme byli na cestě... Naštěstí jsme byli za pět minut v nemocnici,“ popsala Lašková chvíle hrůzy. Do nemocnice v Litomyšli to má rodina kousek a na chirurgické pohotovosti je vzhledem k velké ráně přijali přednostně.

Gabriela Lašková zveřejnila návod, jak si velmi snadno vykrojit dýni, i pokud vám to nejde s nožem.

Video se připravuje ...

„Čtyři stehy na té nejstatečnější hlavičce,“ svěřila se Gábina. „Strach o dítě je ten nejhorší... Ale bude dobře, naštěstí to znamená jen jizvu,“ oddychla si nastávající trojnásobná maminka. To však ještě nevěděla, že bude kromě rozseklé hlavy řešit ještě další nepříjemnost. „Hlavička se hojí, ale aby to nestačilo, přivezl si ještě zánět spojivek,“ postěžovala si bývalá královna krásy.

Potřetí těhotná moderátorka Gabriela Lašková: Pohlaví už ví!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.