Exmanželé Slávek Boura a Markéta Majerová: Zase spolu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Exmanželé Slávek Boura a Markéta Majerová: Zase spolu!

Markéta Mayerová a Slávek Boura
Markéta Mayerová a Slávek Boura (profimedia.cz)

K ojedinělému setkání došlo o víkendu v barrandovských ateliérech. Na speciálním natáčení se tam sešly bývalé hvězdy televize Nova, která letos slaví 30 let od začátku vysílání. Na unikátním snímku ze zákulisí stojí vedle sebe i exmanželé Markéta Mayerová (56) a Slávek Boura (59).

Kdysi oblíbení moderátoři pořadů Snídaně s Novou či Rande neměli po bouřlivém rozvodu v roce 2008 ideální vztahy. Z fotografie je ale patrné, že vše špatné je zapomenuto. „Velmi milé a příjemné natáčení pořadu Na lovu ku příležitosti 30. výročí TV Nova,“ napsal Slávek ke snímku, na němž stojí hned vedle bývalé manželky Markéty. A na první pohled je znát, že se oba usmívají.

Blesk Podcast: Doktor Vševěd odhalil tajemství svých vědomostí

Video se připravuje ...

Pohublý Carda

Na společném snímku je i pohublý Josef Carda »Retarda« (68), někdejší hvězda nováckého pořadu Tele Tele. „Jakmile se mě lidi začali ptát na mé zdraví kvůli váze, hodně jsem zpanikařil a hned běžel na vyšetření! Už jsem viděl ty nejčernější scénáře... A takhle to mám docela často,“ prohlásil Carda před časem, aby tak rozptýlil zvěsti, že je nemocný.

Dalibor Gondík (53) má na společné fotce bohužel zavřené oči, zato jeho sestra Adéla (50) či Rey Koranteng (49) jsou vysmátí od ucha k uchu. Speciální vydání pořadu Na lovu, který tahle partička natočila, odvysílá Nova v den svého 30. jubilea, tedy v neděli 4. února.


Pohotová Agáta


Unikátní snímek pořídila dcera Boury a Mayerové. „Dcera Agáta fotila na mobil. Děkuji, rád jsem vás všechny viděl. A vyhrané peníze půjdou na charitu,“ usmíval se Boura.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.