Nepovedený Silvestr na Nově: Nechali Krause střílet po lidech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nepovedený Silvestr na Nově: Nechali Krause střílet po lidech

Silvestr 2023: Aleš Háma a Ondřej Sokol v pořadu Tvoje tvář má známý hlas: Noc plná hvězd
Silvestr 2023: Aleš Háma a Ondřej Sokol v pořadu Tvoje tvář má známý hlas: Noc plná hvězd (Foto: TV Nova, ČT, FTV Prima)

Tohle se nepovedlo! Televize Nova odvysílala poslední den roku pořad Tvoje tvář má známý hlas: Noc plná hvězd. Ten byl plný scének v hlavní roli s Ondřejem Sokolem (52) a Alešem Hámou (50). Jedna z nich byla ale krajně nevhodná!

Příběh nováckého Silvestru je vcelku jednoduchý. Sokol s Hámou, kteří mají moderovat pořad, uvíznou ve výtahu. Režisér Kohoutek s producentem Slepičkou (taky Sokol s Hámou, ale v převleku) proto obcházejí známé moderátory, jestli by to za ně nevzali. Jenže Leoš Mareš (47) se kvůli nim vybourá v autě, Karel Šíp (78) uhoří jejich vinou v divadle Semafor, Honza Dědek (51) během videohovoru spadne ze schodů a Libora Boučka (43) zapíchne vrhač nožů.

Borhyová jako sexy pumpařka a nahý Sokol s Hámou!

Video se připravuje ...

Ve stínu tragédie

Tento typ černého humoru už mnoha divákům nesedl, problém ale nastal hlavně u scénky s Janem Krausem (70). Když k němu totiž Kohoutek a Slepička přijedou, vykoukne ze střešního okna domu postava s dlouhou zbraní v ruce! Na režiséra s producentem začne střílet, ti se schovávají, kde mohou, a nakonec rychle odjedou. Jindy by možná skeč mohl působit nevinně, ale ve stínu tragédie z 21. prosince, kdy střelec na filozofické fakultě v Praze zastřelil 14 převážně mladých lidí, působí necitlivě. Zvlášť proto, že tvůrci použili podobný typ zbraně a také stříleli ze střechy. 

Pohoršené reakce

Reakce diváků na Facebooku televize Nova na sebe nenechaly dlouho čekat. „Naprosto šokující! Silvestrovský sváteční večer a v TV Nova dlouhá zbraň a střelba na dva lidi v lese. Nevím, jestli mám brečet, nebo zvracet! Co si to k nám dovolují...“ rozhorluje se divačka Mária. „Neskutečně trapné. Hnus. Kdyby hrály jen písničky, bylo to milionkrát lepší,“ vzkazuje uživatelka Martina. „Silvestr by měl být veselý a ne celý o vraždách,“ přidává se Jana.

Polonahý Štěpán Kozub vtipkuje o sexu se zvířaty. První ukázka z nekorektního Silvestra na Primě!

Video se připravuje ...

Proč to nevystřihli?

Zůstává s podivem, proč právě tato scénka v pořadu zůstala. Byla sice evidentně natočená ještě před tragédií, kdyby ale tvůrci přibližně minutový skeč vystřihli, nic by se nestalo...



Přečtěte si
Jitka Dittrichová
4. 1. 2024 • 11:01

Byl to děs.....

Celebrity-chachacha
3. 1. 2024 • 20:04

Trapnost nad trapnost 👎. A hlavně tv 11, něco tak primitivního 🤮 hnus !
Zlatej Silvestr s Menšíkem.

j.p.toman
3. 1. 2024 • 14:41

Neskutečně trapné. Hnus. Kdyby hrály jen písničky, bylo to milionkrát lepší,“
Neskutečně trapná čeština, Martino.

Michelin
3. 1. 2024 • 08:16

Strávil jsem večer s rádiem a pohoda ... těch šašků mám po celý rok až až , nic horšího , než strojená zábava ... 🤔👎🤮

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.