Cukrář Maršálek po drsné kritice diváků: Strach o rodinu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Cukrář Maršálek po drsné kritice diváků: Strach o rodinu!

Josef Maršálek
Josef Maršálek (archiv Blesku)

Na první nabídku na účast ve StarDance řekl ne, napodruhé už Josef Maršálek (41) souhlasil. Jako buldozer soutěží postupuje dál, přestože se proti jeho tanečním kreacím zvedla vlna nevole. Svého rozhodnutí ale nelituje. Mrzí ho jen, jak to odnáší jeho milovaná rodina.

„Nechápeme, že postupujete. Ale hold babky důchodkyně vás mají rády. Mladí lidé vás nesnáší,“ ukázal jeden milý příspěvek na sociální síti s přípisem: aneb z došlé korespondence... Čím déle soutěží, tím víc jsou trnem v oku diváků a příznivců StarDance. Josef Maršálek se s tanečnicí Adrianou Maškovou (25) probojovali do šestého kola a rádi by šli soutěží i dál. „Reálně nikdo nevíme, jak na tom jsme, protože hlasy od diváků jsou neveřejné. Takže ani nevíme, jak to hýbe s tabulkou od porotců,“ řekl Aha! cukrář.

Cukrář Maršálek po drsné kritice diváků StarDance: Strach o rodinu!

Video se připravuje ...

„Údajně by se hlasy od diváků měly zveřejnit v posledním odvysílaném díle,“ dodal Maršálek, který sám nechápe vlnu kritiky a nenávisti na svou osobu. Kvůli nechutným útokům má strach právě o své nejbližší, rodinu. „Od začátku vím, do čeho jsem šel a ví to i můj partner, zbytek rodiny to bohužel nese těžce. Té zloby a nenávisti je tolik, že je pro ně těžké to brát s nadhledem a tohle je jediná věc, která mě bolí,“ přiznal Aha! Josef. Je mu prý líto lidí, kteří v sobě mají tolik nenávisti. „Nemají slušné vychování a jejich rodiče udělali pár chyb ve výchově. A to já za ně nedoženu,“ povzdechl si. Snaží se na to nemyslet a prostě s Adrianou dál tvrdě dřou, připravují se na další tanec, kterým je tango.

Zatančí jen na vesnici

Kdy skončí, tak to Josef Maršálek neřeší. Jasno však má v tom, jak to bude mít s tančením po StarDance. „Hned na začátku jsme si s Adrianou řekli, že jako taneční pár nebudeme objíždět plesy a další podobné akce. Jedinou výjimkou, kde oba zatančíme, jsou plesy u nás a u ní na vesnici,“ prozradil oblíbený cukrář.

Josef Maršálek a Adriana Mašková: Jak drsně přezdívají choreografa?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
19. 11. 2023 • 20:12

šel tam, aby se zviditelnil, tancovat neumí, je tlustý, k smíchu, nemá hrdost, aby to odmítl s tím, že není nutné se ztrap­ňovat­...nor­mální věci postavíme na hlavu a pak se divíme, jaké to má dopady na mladé lidi a děti...

reiner
17. 11. 2023 • 15:08

Proč mu někteří nadávají - u poroty jsou snad vždycky poslední - je to spíš z hecu, jako s Pavláskem - slyšela jsem tehdy kdy už se blížil konec partu kluků, že to hodí jemu aby byla sranda ....

Jiřina Cvoligová
17. 11. 2023 • 10:00

Hezký sváteční den Všem. Také já se musím vyjádřit k mému oblíbenému pořadu - SMEKÁM klobouk před panem Maršálkem !!! Je to skromný, milý kluk a to je jeho jediná, a pro mě vítězná, přednost. Evička, Vávra jsou nabušení sportovci. Iva srnečka jako z pohádky. No a Marek to nějak odehraje. Ale co ten chlapec cukrářská 😚??? S rendlíkem pod paží šel s kůží na trh a bojuje se ctí a nóblesou. A proto mu posílám každou sobotu čím dál více hlasů. ♥️♥️♥️♥️♥️ Děkuji Všem za super pořad a přeji hezký podzim.

Jana Zaluska
17. 11. 2023 • 06:17

Pane Maršálek, velice vám fandíme. Vám všem, kteří se na tomto krásném pořadu podílíte... Tolik úsilí, dřiny a odhodlání, které do toho vkládáte, klobouk dolů👍. Stardance je úžasná soutěž lidí, kteří do toho jdou s tím, aby předvedli to nejlepší co dokážou a hlavně pobavili lidi. Nechápeme, proč lidé jsou tak zlí zrovna v dnešní době, tolik negativních komentářů. Díváme se na vás celá rodina a moc se těšíme na další díl. Je to prostě svátek👏.
Děkujeme a držte se🍀💐.

Jana Nováková
16. 11. 2023 • 17:47

Proboha,proč takový zloby,­pomlou­vání,­vyta­hova­ní starých fotek,narážky na orientaci !!!Co je komu do toho.Do dalších kol v soutěži je posílají sami diváci.Maršálek to nemůže nijak ovlivnit.On se neprosí lidí o hlasy,on ví,že tanečník není a nebude,jemu je jedno jestli vypadne -tak o co těm lidem jde,že mu vyhrožujou.Asi je lidem sympatickej a s tím on nic nenadělá i když ví,že tím část republiky naštve.Čím větší projevená nenávist,tak věřím,že tím víc lidí (i ti co neposílali nikomu hlasy) mu hlasy pošle.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.