Manželé Adamczykovi: Žhavá láska v zákulisí StarDance! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Manželé Adamczykovi: Žhavá láska v zákulisí StarDance!

Zákulisí StarDance - co se dělo v šatně před pátým kolem soutěže.
Zákulisí StarDance - co se dělo v šatně před pátým kolem soutěže. (Česká televize - Mikuláš Křepelka )

Tohle divákům neukážou! V zákulisí taneční soutěže bylo opět velmi horko, a to díky manželům Adamczykovým. A cukrář Maršálek se projevil jako lev salonů. Jedna Mašková mu nestačila!

Hluboké pohledy do očí a pusinky. Takhle cukrovali manželé Adamczykovi před sobotním přenosem v zákulisí. StarDance je už několik měsíců součástí jejich života, snowboardistka Eva Adamczyková (30) i herec Marek Adamczyk (35) tak taneční soutěží doslova žijí a také spolu sdílejí veškeré dění kolem soutěže. Jak mají volnou chvilku, chtějí být spolu a je jim jedno, že na ně zrovna míří objektiv fotoaparátu. Přestože v podstatě soupeří ří proti sobě, navzájem se podporují a po každém přenosu odcházejí ruku v ruce.

Tereza Mašková a Daniel Kecskeméti: Vypadnutí ze StarDance nás mrzí

Video se připravuje ...

Maršálek peče!

Pozornost v zákulisí si naopak velmi užívá tančící cukrář Josef Maršálek (41). Porotce reality show Peče celá země na každé kolo také sám připraví pro své kolegy spoustu dobrot. Není divu, že je obletován ze všech stran, a to nejen svou taneční partnerkou Adrianou Maškovou (25) nebo zpěvačkou Terezou Maškovou (27), která tuto sobotu ve StarDance skončila.

Josef Maršálek a Adriana Mašková: Jak drsně přezdívají choreografa?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.