Náhražka rodiny! Bolí Adamczykovou přístup Marka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Náhražka rodiny! Bolí Adamczykovou přístup Marka?

Po skončení přímého přenosu StarDance - manželé Adamczykovi
Po skončení přímého přenosu StarDance - manželé Adamczykovi (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER CNC / David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl)

Společně se podporují jak v taneční soutěži StarDance, které se oba účastní, tak i v profesním životě. Kdo by ale očekával, že má snowboardistka a horká favoritka na titul královny tanečního parketu při závodech v publiku celou rodinu i s manželem Markem Adamczykem (35), má se na omylu…

Má doma olympijskou šampiónku, na závodech ale Marek Adamczyk svou manželku Evu (30) nikdy nedoprovázel, ani nebyl mezi fanoušky v publiku. „Zatím ještě na žádném nebyl. Vždycky se kouká v televizi, ale osobně ještě nebyl,“ překvapila Eva svou odpovědí redakci serveru eXtra.cz.

Eva Adamczyková ve StarDance pokračuje: Co říkaji na vypadnutí Krajča?

Video se připravuje ...

Důvodem je skutečnost, že Marek Adamczyk má jako hojně obsazovaný herec též nabitý program, který jde jen těžko skloubit s harmonogramem Evy. „Jednou na jeden závod jel, ale ten se bohužel zrušil, ale naštěstí jsme to měli spojený s koncertem, ale přímo na závodě zatím nebyl...“ krčí rameny Adamczyková.

Na svého partnera se při závodech ale neváže a smutek z jeho nepřítomnosti údajně nepociťuje. „Protože ten tým je taky dost moje rodina, takže tam vlastně máte ty lidi, se kterými to prožíváte. A ani moje rodina nebyla nikdy pořádně na žádných mých závodech, takže já na to vlastně nejsem zvyklá,“ dodala Eva Adamczyková o náhražce nejbližších při zlomových momentech své kariéry v rozhovoru pro výše zmíněný web.

Marek Adamczyk po StarDance: Kdo po něm hodil podprsenku?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.