Zraněná tanečnice Adamczyka ze StarDance: Budou muset skončit? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zraněná tanečnice Adamczyka ze StarDance: Budou muset skončit?

Lenka Nora Návorková se léčí pomocí "kosmického stroje"
Lenka Nora Návorková se léčí pomocí "kosmického stroje" (Instagram, archiv)

Jedna malá chybička a možná jí to bude stát účast v celé StarDance! Tanečnice Marka Adamczyka (35) bohužel stále není úplně fit po zvedačkovém pádu, který odnesl minulý týden před přenosem její kotník. Deníku Aha! Lenka Nora Návorková (32) prozradila, že musí na magnetickou rezonanci.

Zula botky, ve kterých se nedalo vydržet a minulou sobotu odtančila soutěžní sambu bosa. Den před živým přenosem si ošklivě poranila kotník, pár hodin před nástupem na parket nedošla ani z šatny do maskérny. Teď musí Lenka doufat v další zázrak...

Vyloučená zlomenina

„Na noze makám, co to jde. Udělám všechno proto, abych se to nejrychleji zahojila a mohla jsem dál normálně fungovat. I když to není bohužel otázka pár hodin nebo dní,“ prozradila fanouškům na sociálních sítích. Do karet jí hraje, že ČT výjimečně bude StarDance vysílat o den později, tj. v neděli, kvůli sobotnímu předávání státních vyznamenání. „Zatím je všechno v řešení. Absolvovala jsem několik vyšetření, fyzioterapii a podobně, takže uvidíme. Pevně věřím, že bude všechno v pořádku. Naštěstí se vyvrátila zlomenina nártních kostí,“ řekla deníku Aha! Lenka s tím, že ji dnes čeká ještě magnetická rezonance. „Tak uvidíme, jak to se všechno vyvine,“ dodala s nadějí Návorková.

V péči specialistů

„Tanečnici Lence Noře Návorkové se daří dobře, je nyní v péči specialistů a rehabilituje. Nedělní přímý přenos třetího večera soutěže StarDance není v žádném případě ohrožen a Česká televize je v souladu s pravidly licence na situace související se zraněním tanečníků připravena,“ sdělil Aha! Radek Konečný z České televize. Jak se bude dařit nejen páru s číslem 5, sledujte výjimečně v neděli od 20.10 hod. v ČT1.

Tereza Kostková: Nejvěrnější fanynka StarDance? Manželka Marka Ebena!

Video se připravuje ...

Místo zvedačky pád

Za úraz Návorkové může dle svých slov sám Marek Adamczyk. „Je pátek, projíždíme si choreografii, všechno jde dobře a my se dostáváme k závěrečné zvedačce... Jenže já se na poslední chvíli rozhodnu, že to vlastně už umíme a zvedačku si můžeme šetřit na sobotní generálku. Lence jsem to ale řekl trochu pozdě. Respektive hodně pozdě – když už byla ve vzduchu a čekala, že ji jako obvykle vytáhnu nahoru a posadím si ji na ramena,“ popsal herec incident na svém Instagramu. Připadalo mu, že o nic nejde. „Nebyla nijak moc vysoko, jenže když má člověk na sobě podpatky, nečeká to a má už plné nohy samby, tak je nekontrolovaný dopad na parket to poslední, co by si jeho kotníky přály zažít,“ doplnil.

Adamczyková: Nesahat!

Kolo od kola je větší favoritkou soutěže. Manžel Marek teď ale na olympijskou snowboardistku Evu Adamczykovou (30), rozenou Samkovou, práskl, že to s ní tanečník Jakub Mazůch (35) nemá jednoduché. „Není tak poddajná. Kuba je velký chlap a to je na ní potřeba. Je pro ni nepříjemný, když na ni pořád někdo sahá a nutí jí hýbat se podle sebe,“ prozradil Adamczyk Lucii Výborné (54) na Radiožurnálu. „Ode mě se kolikrát nenechá zlomit, takže je to boj,“ naznačil Marek, jak to vypadá, když spolu zkouší tančit.

Prachař v hledišti

Vytáhl si černého Petra a ve StarDance XII skončil jako první. Fanoušci o herce Davida Prachaře (64) ale nepřijdou. V hledišti už mu chystají pomalu židli. Kdyby to ale bylo na něm, sedl by si prý nejradši mezi porotce. Možná ho teď budeme na pražském Výstavišti vídat pravidelně – kvůli show si zrušil všechna sobotní představení až do Vánoc. „My herci tomu říkáme postkoitální stav. To je stav úplné prázdnoty. Endorfiny člověka opustí a nastoupí ty depresivní enzymy. Kdo pije alkohol, ví, o čem mluvím. Nastoupí taková trochu deprese,“ shrnul herec v podcastu BackStage.

Blesk Dance Miluše Bittnerová

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.