Kostková prozradila perličku: Nejvěrnější divačka? Žena Marka Ebena! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kostková prozradila perličku: Nejvěrnější divačka? Žena Marka Ebena!

Tereza Kostková a Marek Eben s manželkou
Tereza Kostková a Marek Eben s manželkou (ara)

Už 17 let Tereza Kostková (47) moderuje taneční show StarDance. Letošek je pro ni a Marka Ebena (65) již 12. společný ročník. A právě Ebenova žena Markéta (63) je první, od níž moderátorka dostává po přenosu první SMS!

Poprvé se Tereza s Markem jako moderátoři taneční show na ČT1 objevili v roce 2006. „Nepřestávám se divit, že už je to sedmnáct let, co jsem znělku StarDance slyšela poprvé. Tehdy jsem byla těhotná a rozhodně mě nenapadlo, že budu moderovat všechny další řady. Za rok bude Tonda plnoletý a uvidíme, zda i já,“ řekla Aha! se smíchem Kostková.

David Prachař a Zuzana Dvořáková o konci ve StarDance

Video se připravuje ...

Vzhledem k tomu, že se soutěž neopakovala každý rok, ale měla pauzy, probíhá letos teprve 12. řada. S Ebenem se ukázali jako osvědčená dvojice, a tak až na jednu výjimku v roce 2021, kdy byla Tereza pozitivní na covid a na jeden večer ji nahradil Aleš Háma (50), moderovali všechny díly.

„Kromě StarDance a lednového plesu České televize se s Markem pracovně nepotkáváme. Vidíme se na upoutávkách, tiskovce, když se chystá další řada, jinak si napíšeme k významným událostem, určitě k Vánocům, Velikonocům,“ prozradila Kostková.

Snowboardistka Eva Adamczyková: Panika a obrovská tréma!

Video se připravuje ...

„S Markétkou, Markovou ženou, si ale píšeme pravidelně. Po přenosu mi vždycky napíše, jaké byly šaty, šperky a další zajímavosti. Většinou mám od ní první esemesku, je to naše nejvěrnější divačka a jsem za to moc ráda,“ prozradila Aha! půvabná brunetka o herečce Markétě Fischerové (63), kterou v roce 1986 postihla cévní mozková příhoda, v jejímž důsledku ochrnula a skončila na invalidním vozíku.



Přečtěte si
doktormediciny
25. 10. 2023 • 16:13

Hm no...Ucinkuji casto spolu.Je na tom neco divneho...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.