Dřina ve StarDance: Tanečníci platí vysokou cenu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Dřina ve StarDance: Tanečníci platí vysokou cenu

Všichni účastníci dvanácté řady StarDance.
Všichni účastníci dvanácté řady StarDance.  (archiv Blesku)

Je to pro ně prestižní záležitost a díky StarDance se i na krátkou dobu zviditelní. Dost toho profesionální tanečníci ale musí kvůli soutěži i obětovat, aby měli na tréninky čas. Třeba Adriana Mašková (25), jež tančí s Maršálkem, momentálně musí zanedbávat studium architektury na ČVUT, a kdyby neměla individuální plán, už by musela vrátit studentský průkaz.

Tanečník Adamczykové Jakub Mazůch (35) se zase s celou rodinou musel odstěhovat z Ostravy do Prahy a vůbec nemá čas starat se o svou taneční školu. Dominik Vodička (26), s nímž tančí Darija Pavlovičová (21), se zase letos v březnu stal novopečeným tatínkem Tobiáška a čas s rodinou musel vyměnit za dril na parketě.

Krajčova rodina po vyřazení Richarda: Syn plakal! A co na to Karin?

Video se připravuje ...

Veškerou práci zazdila i Dominika Rošková (32), která navíc vypadla s Richardem Krajčem (46) dřív, než by kdo tipoval. A jak už Aha! informovalo, pokud se neprotancují dál, finančně se jim to moc nevyplatí. Placeni jsou totiž za každý televizní přenos a ne za tréninky...

Eva Adamczyková ve StarDance pokračuje: Co říkaji na vypadnutí Krajča?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.