Kudla do zad pro Krause? Chýlková o těle Tománka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Kudla do zad pro Krause? Chýlková o těle Tománka

Ivana Chýlková a Jan Kraus
Ivana Chýlková a Jan Kraus  (archiv Blesku)

Diváci rozhodli! Druhý finálový večer StarDance znamenal definitivní konec pro tanečníka Honzu Tománka a herečku Ivanu Chýlkovou (60). Je to ale více líto jejich fanouškům, nebo Ivaně, která už se nemůže tisknout tělo na tělo ke svému tanečníkovi?

„Nejsem nešťastná, jsem šťastná, že jsem se toho mohla zúčastnit. A to je všechno,“ okomentovala vyřazení ze soutěže Chýlková. Jediné, co ji prý trochu mrzí je, že se nezúčastní dalšího kola, kde měla odtančit tanec, který jí přirostl k srdci nejvíc. „To paso doble, který jste mohli vidět příští večer...“ povzdychla si v rozhovoru pro eXtra.cz.

Herečka Ivana Chýlková: Honzíček nebude nedoceněný

Video se připravuje ...

Tanec plný vášně už si nezatančí prý ani v soukromí. „Můj tanečník Honzíček je z Tuřan z Brna, takže to asi nedáme dohromady a není nikdo takhle krásně urostlej jako on,“ podotkla Chýlková s humorem jí vlastním. 

Přislíbila také, že pokud jí časové možnosti dovolí, bude chodit pravidelně podporovat kolegy. „Pokud nebudu hrát, ale což asi nebudu hrát, tak se budu chodit dívat na každej večer,“ má jasno Ivana, kterou budou mít diváci šanci zahlédnout alespoň mezi hosty po boku manžela Jana Krause (71), který ji celou dobu věrně podporoval. 

Ivana Chýlková ve StarDance: Mrzení kvůli prvnímu večeru!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.