Dusno u Krausů: Trable s alimenty, exekuce a výhrůžky slavným otcem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Dusno u Krausů: Trable s alimenty, exekuce a výhrůžky slavným otcem!

Jan Kraus
Jan Kraus (Profimedia.cz)

„Adam má problémy s placením alimentů, podávala jsem na něj exekuci. Celé roky jsem mlčela, protože mi vyhrožoval, že mi jeho tatínek zničí život," lamentuje ohledně přístupu Adama Krause bývalka a matka jejich synka Oliverka.

Soud ohledně opatrovnictví nezletilého Olivera sice rozhodl o střídavé péči, podle Nikol Enevové ovšem realita tohoto rozhodnutí vypadá zcela jinak. „Jsou to desítky naschválů, třeba že jsem několikrát po předchozí domluvě s bývalým partnerem ( v době mé péče) zaplatila dovolenou u moře pro mě a syna a Adam mi na poslední chvíli odmítl udělit informovaný souhlas, abychom mohli vycestovat, takže jsem o všechny peníze přišla," žaluje na syna Jana Krause fotografka Nikol v Sedmičce. A jde ještě dál!

Jana Krausová v Kápni božskou: Velká oslava!

Video se připravuje ...

„Mimo jiné si třeba Jana Krausová Olivera bez jakékoli předchozí domluvy v době mé péče nahodile nechávala, například ho téměř po týdnu přivezla domů před třetí hodinou ráno a to mu byly čtyři roky," postěžovala si Enevová i na hercovu matku Janu Krausovou! „Za ty roky mám nespočet důkazů, jak mi Adam naprosto účelně ničí a komplikuje život, což pochopitelně odnáším nejenom já, ale i Oliver," roztrpčeně dodala závěrem. 

Dědek o konfliktu s Janem Krausem: Spor o červenou sedačku

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.