Ohromná radost ex manželů Krausových! Co před světem tutlají? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ohromná radost ex manželů Krausových! Co před světem tutlají?

Jana Krausová a Honza Kraus mají společnou radost.
Jana Krausová a Honza Kraus mají společnou radost. (Foto ara)

Rodina Krausových má jedno specifikum – o svém soukromí obvykle zarytě mlčí. Dlouho se tak vůbec nevědělo, že se syn Jana Krause (67) David (41) stal otcem. Jenže vnoučat má momentálně svérázný moderátor a jeho bývalá manželka o něco víc.

Podle časopisu Sedmička totiž klan Krausů rozšířil i mladší syn Adam (38), který se stal už dvojnásobným tatínkem. A podobně jako David Kraus. který odtajnil svoji novou životní roli až po porodu dcery Ester, postupuje i jeho bratr Adam. S dnes již šestiletým synem Oliverem se taktéž pochlubil až poté, kdy už byl několik měsíců na světě. A ani o druhém potomkovi ještě oficiálně nepromluvil. Podle informací Sedmička se i tentokrát měli dočkat chlapečka, kterého pojmenovali Julián. Z Jany Krausové se tak stala trojnásobná babička, Jan Kraus už je dědečkem dokonce pětinásobným. Dva vnuky má totiž ještě od nemanželského syna Marka Blažka, o jehož existenci dlouhé roky nevěděl. 

Show Jana Krause: Bohdalka miluje vaječňák a skutečný smích publika

Video se připravuje ...

A jaká je Jana Krausová babička? „Nevím, jestli jsem rozmazlovací babička, ale hlídací, když to jde, jistě. Ale zatím jsou děti malinké,“ svěřila se uvedené redakci herečka. Neopomněla zmínit ani staršího Oliverka. „Je moc hodný. To už je takový parťák,“ pochvalovala si s dovětkem, že prázdniny společně nejčastěji tráví na chalupě.

Rozhovor s Janou Krausovou: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Uživatel_5570047
30. 3. 2022 • 06:43

Byli bezva manželský pár, velká škoda, hlavní je, že rodina je celá spokojená. Druhá žena, herečka asi vynikající, jinak mu ji nepřeji, i když vedle ní aspoň naplno vyniká a je on vozatajem, i přes úpornou snahu ukazovat opak - vyniká p. Kraus stále víc. Paní Jana byla vždy úžasná a kultivovaná

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.