Zpěvák David Kraus trpí poruchami: NEMÁ ANI ŘIDIČÁK! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zpěvák David Kraus trpí poruchami: NEMÁ ANI ŘIDIČÁK!

David Kraus
David Kraus (Instagram)

Umělecký talent byl u Davida Krause (42) vykoupen snad všemi možnými poruchami pozornosti. Zpěvák nedokáže psát bez chyb, počítání mu dělá problém a stejně tak i čtení. Kvůli tomu nemá řidičský průkaz, protože – jak sám říká – by to byla sebevražda, nebo vražda!

Dyslexie, dysgrafie, dyskalkulie – všechny tyto poruchy mu komplikují život. „Nemám ani řidičák z tohohle důvodu. Tam by to mohla být sebevražda, nebo bych zabil někoho dalšího. Zamyšlení pro mě může být fatální,“ prozradil na sebe Kraus v show 7 pádů Honzy Dědka. Nezbývá mu tak nic jiného než využívat hromadnou dopravou. Alespoň má tak čas na psaní dalších textů. I když ani ty se neobejdou bez chyb, stejně jako když psal holkám milostné dopisy. „Chtěl jsem být romantický, dal jsem k tomu kytičku, ale podle chyb poznala, že je to ten debilní Kraus,“ dodal zpěvák se smíchem.

David Kraus v 7 pádech Honzy Dědka: Norisová měla kvůli mně v divadle ochranku

Video se připravuje ...

Co je co?

Dyslexie = porucha čtení
Dysgrafie = porucha psaní
Dyskalkulie = porucha počítání



Přečtěte si
j.p.toman
24. 2. 2022 • 08:58

Opravdu na to vypadá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.