Utajený koníček hvězdy StarDance Maršálka: Chová až 150 morčat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Utajený koníček hvězdy StarDance Maršálka: Chová až 150 morčat!

Josef Maršálek na tiskovce StarDance.
Josef Maršálek na tiskovce StarDance. (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER)

Pozornost poslední měsíce nedělí jen mezi tanec a pečení! Cukrář Josef Maršálek (41) musí mezi sobotními přenosy StarDance XII obstarat hlavně svůj zvěřinec. A že to není jen pes gaučák nebo andulka. Doma tančí kolem 150 morčat a dalších zvířat.

Ač mu sázkaři dlouhou životnost v tanečním klání nepředpovídají, druhý soutěžní večer ale vyhlášený cukrář, který pekl delikatesy i pro anglickou královnu, přežil. Maršálek je sám překvapený, že žádnou extrémní únavu ani namožení svalů necítí. Ostatně není divu, má natrénováno – a nejen z poskakování kolem plotny.

Obří akvárium

Za domácí zvěřinec »může« hlavně Maršálkův partner Petr Tejml (40), vysokoškolský pedagog, který přednáší předměty etologie (chování) zvířat a chov drobného zvířectva.

Josef Maršálek StarDance: Jaké měli pocity po prvním přenosu?

Video se připravuje ...

„Myslím si, že doma máme mezi sto dvaceti a sto padesáti morčaty. To je takový střízlivý odhad. Ještě máme 4 africké želvy, kterým je asi 8 nebo 9 let, dnes mají kolem 10 kilo, všechno jsou to kluci: Leonardo, Michelangelo, Donatelo, Rafaelo...“ šokoval cukrář ve Švandově divadle během talkshow 7 pádů Honzy Dědka. Tím ale výčet mazlíčků neskončil. „Pak máme pětisetlitrové akvárium, tam jsou amazonští terčovci,“ dodal Maršálek s tím, že o prázdninách si s přítelem ještě pořídili kočky.

3+1 pro kočky

„Potřebujeme hezký kočky, aby nám zapadly do krajinného rázu. Normálně by lidi zajeli do vedlejší vesnice, my jeli sto padesát kilometrů někam ke Karlovým Varům, vzali jsme si koťátka, kluka a holku, a zase jeli domů,“ smál se. Doma jim nenachystali jen pelíšek a pamlsky, ale 3+1 s koupelnou.

Josef Maršálek o StarDance: Nejdřív ho museli opít!

Video se připravuje ...

„Byli jsme absolutně připravený, v tom je Petr geniální, dává zvířatům neskutečnou péči. V příštím životě chci být zvíře u Petra,“ vtipkoval Maršálek, který už trénuje s tanečnicí Adrianou Maškovou (25) na třetí soutěžní večer. Jak jim to půjde, sledujte mimořádně v neděli od 20:10 hod. v České televizi.



Přečtěte si
qwerta
24. 10. 2023 • 17:41

To musi byt pach v byte nebo v baraku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.