Čvančarová vyvrací omyl o lásce s Čadkem: VŠE JE JINAK! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Čvančarová vyvrací omyl o lásce s Čadkem: VŠE JE JINAK!

Jitka Čvančarová s Petrem Čadkem
Jitka Čvančarová s Petrem Čadkem (Blesk:foto CNC: Marek Patek Foto CNC: Marek Pátek)

Doposud si asi všichni mysleli, že láska mezi herečkou Jitkou Čvančarovou (45) a tanečníkem Petrem Čadkem (44) vznikla během natáčení pořadu StarDance. To ale není tak úplně pravda,  protože jiskra mezi nimi přeskočila při jiné příležitosti – během striptýzu. 

Jitka vyvedla všechny z omylu. Když se jí moderátor pořadu StarDance během živého přenosu zeptal, jak se s manželem seznámili, neváhala jít s pravdou ven. „My jsme začínali tím, že Petr dělal jakýsi striptýz pro charitativní účely v Lucerna Music Baru a já jsem se chytla,“ šokovala Čvančarová nejen všechny přítomné v sále, ale i většinu televizních diváků.

Prostor KVIFF X: Rozhovor s Jitkou Čvančarovou

Video se připravuje ...

Jitka s Petrem jsou manželé už od roku 2011 a stále jim to klape. I když jejich první setkání nebylo jako z romantického filmu, jejich společný život ho připomíná.

Jitka Čvančarová: Proč tak úzkostlivě tají své děti?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Vlastina Hajdukova
27. 10. 2023 • 08:55

Ne náhodou jim to spolu moc sluší a na veřejnosti vystupují jako paní Kylie s manželem P.Brosnanem.Přeji jim ať svoje děti vychovají společně a dočkají se dalších přírůstků do rodiny.Jitka je fajn ženská jako herečka zraje jako víno a pan Čadek na ní může být jedině pyšný, že spolu jdou společnou cestou nejen jako manželé,ale i rodiče.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.