Prohraný boj: Náhlý konec vnadné Čvančarové? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Prohraný boj: Náhlý konec vnadné Čvančarové?

Jitka Čvančarová a Petr Čadek ve Varech v roce 2021
Jitka Čvančarová a Petr Čadek ve Varech v roce 2021 (Blesk:foto CNC: Marek Patek Foto CNC: Marek Pátek, Pavel Machan, David Kundrát, Martin Hykl)

Pětačtyřicetiletá herečka Jitka Čvančarová nepřekvapila na filmovém festivalu pouze šaty, které se tak nějak zase nepovedly, ale i poměrně drsným soudem své profese - teď to vypadá, že herectví pověsí na hřebík...

„Frustruje mě velká míra častého amatérismu. Není to samozřejmě pravidlem, ale ty časté mělké vody mě začaly frustrovat. Já potřebuju plavat ve vodopádu, teď mluvím v přeneseném smyslu slova, brodit se v mělkých vodách je pro mě neuspokojující, nedává mi to vnitřní smysl. Bavíme se o sebeúctě, nějaké tvořivé umělecké sebehodnotě.

Jitka Čvančarová: Proč tak úzkostlivě tají své děti?

Video se připravuje ...

Člověk se nechce umělecky sám sobě zpronevěřovat. Souvisí to s tématem, spolupracovníky, scénářem, kvalitou filmu - se vším trošku dohromady. Na mě je těch témat v mělkých vodách příliš mnoho, nebo jsem neměla v poslední době štěstí na dobrý scénář a potkávala jsem spíš povrchní témata. Mám pocit, že se dnešní filmový průmysl často zbytečně podbízí divákovi a považuje ho za hlupáka. Promiňte, to je neslučitelné s mojí představou, jak tvořit umění,“ postěžovala si na klesající úroveň filmu pro Sedmičku a zároveň naznačila, že přemýšlí o jiném oboru. 

„Nevíš, co bude zítra. Třeba budu dělat úplně jinou profesi, než dělám, já to pořád nemám zavřený. Naopak. Úplně s přehledem si umím představit, že bych nebyla herečka. Svoji profesi mám strašně ráda, miluju ten tvůrčí proces, mám ráda, když je zpětná vazba tak hezká, jako ji doteď mám. A že to moje umění lidem něco přináší. Já ale trošku trpím zájmem médií a ztráta soukromí je opravdu velká daň za povolání, které máš rád,“ dodala Čvančarová.

Jitka Čvančarová: Půl roku léčila poraněnou nohu! Jak je na tom teď?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
yarda
31. 7. 2023 • 17:51

Odchází elita, nastupují jelita.

Jiřina Petrlova
30. 7. 2023 • 09:29

Plně rozumím paní Čvančarové. Jsem nešťastná na jak nízkou úroveň u nás umění kleslo! Je to skutečná degradace této profese a to nejen v oblasti herectví, ale i hudební, pěvecké. Naprostá katastrofa! Věřím, že skutečné umělce to uráží!

Jiřina Petrlova
30. 7. 2023 • 09:28

Plně rozumím paní Čvančarové. Jsem nešťastná na jak nízkou úroveň u nás umění kleslo! Je to skutečná degradace této profese a to nejen v oblasti herectví, ale i hudební, pěvecké. Naprostá katastrofa! Věřím, že skutečné umělce to uráží!

lpitriska
24. 7. 2023 • 10:02

Prosím vás připomeňte mi nějaký film, není míněno jako rýpa´áná´í,ale žádnej si nevybavuju. Za mě teda hrát neumí,ale každý má jiné oblíbence. Byla v nějakých seriálech vysoké úrovně to vím.,ale film si nevybavím

lpitriska
24. 7. 2023 • 10:00

jj ta fotka kde vypadá jak kopie Ozzyho

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.