Brodská o Čvančarové: My se nemusíme půl roku vidět | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Brodská o Čvančarové: My se nemusíme půl roku vidět

Tereza Brodská a Jitka Čvančarová jsou dlouholeté kamarádky.
Tereza Brodská a Jitka Čvančarová jsou dlouholeté kamarádky. (Foto FTV Prima, profimedia.cz)

Dlouho spolu nic nenatočily, a tak si je veřejnost do souvislostí příliš nedává. Herečky Jitka Čvančarová (45) a Tereza Brodská (54) jsou ale kamarádkami až za hrob! Může za to paradoxně jedno z mála natáčení, které spolu zažily. Od té doby na sebe nedají dopustit.

Psal se rok 2010, když TV Nova uvedla seriál z prostředí módního časopisu po vzoru filmu Ďábel nosí Pradu. Na seriál Dokonalý svět dodnes vzpomínají jak diváci, kteří si jedinou sérii zamilovali, tak i samotní herci, mezi nimiž během natáčení vzniklo pevné přátelské pouto. Své o tom ví i Tereza Brodská, jež na natáčení poznala herečku Jitku Čvančarovou.

Jitka Čvančarová: Proč tak úzkostlivě tají své děti?

Video se připravuje ...

„Točily jsme spolu devět měsíců, ale kamarádit jsme se začaly až během těch posledních dvou. S Jitkou jsme si potom prošly hrozně moc důležitých životních milníků, na které ráda vzpomínám,“ prozradila Brodská serveru ŽivotvČesku.cz.

Ač se to nemusí na první pohled zdát, tyhle kamarádky toho mají za sebou opravdu hodně. „Nikdy nezapomenu, jak mě Jitčina maminka, která už bohužel není mezi námi, pozvala na Mělník na několik druhů meruňkových knedlíků. Nebo jak jsme se procházely a ona mi poprvé řekla, že je zamilovaná do Petra. Potom jsem jim byla na svatbě a v porodnici jsem se byla podívat na jejich první dceru Elenku," zavzpomínala Tereza Brodská, která nelpí na každodenním setkávání. Důležitější je pro ni fakt, že se na Jitku může kdykoli spolehnout, aniž by se měly pravidelně na očích. „Je to jedno z mých nejhlubších přátelství. My se nemusíme půl roku vidět, ale víme o sobě a jsme si pořád blízké,“ dodala s úsměvem.



Přečtěte si
Barolo Barolo
25. 3. 2023 • 08:28

Opravdu nechápu, kdo vymyslel účes pro pí. Čvančarovou? Pěšinka uprostřed s odhaleným čelem jí nesluší a pritom je to krásná žena

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.