Reakce Havlové na stížnosti Brodské: Kostymérky nejsou služky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Reakce Havlové na výtky Brodské: Kostymérky nejsou služky

Dagmar Havlová
Dagmar Havlová (archiv Blesku, profimedia.cz)

Herečky Tereza Brodská (54) a Dagmar Havlová (69) si notují. Libují si, jak je bezvadné, když se najdou mladí herci, kteří umí být pokorní, slušní, uctiví a dokáží pozdravit i poděkovat. Což prý podle nich není vůbec automatické.

Tereza,hvězda seriálu ZOO, si nemůže vynachválit spolupráci s kolegy Šimonem Bilinou (27) a Michaelou Pecháčkovou (19). „Je radost mít vedle sebe takového kluka, jakým je Šimon Bilina. Milý, usměvavý, neuvěřitelně slušný a gentlemanský,“ vyznala se Brodská na sociálních sítích. A ve chvále pokračovala. „A stejně tak je pro mě radost potkat se aspoň tu a tam s Michaelou Pecháčkovou. Miloučké slunko je ta holka jedna!!! A píšu to, protože to už se mezi mladými herci moc nevidí! Většinou ani nepozdraví, nepoděkují, natož aby se představili!“ postěžovala si.

Upřímná Tereza Brodská: Proč přibrala 10 kilo? A jak je na tom máma Brejchová?

Video se připravuje ...

Na Terezin příspěvek okamžitě zareagovala Havlová. „Mládí se musí vychovávat. Je to na nás, tak jako nás vychovávaly Bohdalky, Jiráskové, Štěpánkové!“ vzpomněla na své začátky, kdy nakoukla do společnosti slavných hereček. „Mluvíš mi z duše! My měly tvrdou školu! A bylo to dobře! Dodnes, když přijde starší herec na natáčení, tak se mu představím! Zdravím, děkuji, kostým po natáčení pověsím, protože kostymérky nejsou služky,“ reagovala na zkušenou kolegyni. „To už ty mladí většinou nedělají! Proto jsem tak ráda, když se najdou takoví slušní a bezva mladí, jako jsou tady Míša a Šimon,“ doplnila ještě Brodská, která si váží pokory a slušnosti.

Tereza Brodská má za svého dospělého syna náhradu. Tenhle mazlík dostane každého

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.