Fešák, který uhranul Čvančarovou: Čadek musel ostrouhat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Fešák, který uhranul Čvančarovou: Čadek musel ostrouhat

Jitka Čvančarová
Jitka Čvančarová (David Kundrát)

„Pan Pavel je nepředstíraně laskavý správňák a gentleman," vysekla Jitka Čvančarová (44) poklonu muži, který se před nedávnem ujal prezidentského úřadu. Tím ovšem hereččina adorace Petra Pavla (61) zdaleka nekončí. 

„Poznala jsem to intenzivně a na vlastní kůži. Celou tu dobu, kdy jsem ho během jeho kampaně podporovala, jsem jezdila se složitým zraněním nohy a nemohla se příliš hýbat. Jeho přirozené obavy, účast a péče byly nevšední,“ bájila Jitka Čvančarová na adresu Petra Pavla.

Rázná Jitka Čvančarová: Už dost o mých šatech!

Video se připravuje ...

„Všechno, co jsem za tu dobu pozorovala, mne o tom všem jen více a více ubezpečovalo. To, s jakou úctou, láskou a nehraným respektem se chová a mluví se svou ženou Evou a s jakou úctou přistupuje ke všem ženám a k lidem vůbec. Vše, co kolem sebe přirozeně šíří a vysílá... jsem tak šťastná a dojatá,“ přiznala uspokojení z nové hlavy státu očividně rozechvělá herečka na Instagramu.

Jitka Čvančarová: Půl roku léčila poraněnou nohu! Jak je na tom teď?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.