Módní přešlap Meghan: Kam se hrabe Čvančarová s plachtou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Módní přešlap Meghan: Kam se hrabe Čvančarová s plachtou!

Meghan Markle a princ Harry na akci v muzeu Intrepid v New Yorku
Meghan Markle a princ Harry na akci v muzeu Intrepid v New Yorku (Profimedia, Reuters)

Kdo chce psa bít, hůl si vždy najde. Když se ve společnosti objeví princ Harry (37) s manželkou Meghan Markleovou (40), je téměř jasné, že bez kritiky se to neobejde. Čím na sebe upozornili tentokrát?

Ani během galavečera v předvečer Dne válečných veteránů lidé nenechali na královském páru nit suchou. Vévodkyně se pro tuto významnou událost oblékla do rudých šatů na ramínkách s velkým rozparkem. Tématicky se tak sladila do barvy vlčího máku, jenž je symbolem tohoto dne, jelikož pokrývá hroby padlých vojáků. Tuto volbu šatů ale mnozí odsoudili.

„Šaty hezké, ale bohužel ne na její typ postavy. To nemá doma zrcadlo? Kdyby si aspoň vzala "neviditelnou" podprsenku, aby měla aspoň hezký dekolt, když už má naducanou sedinku," nešetřila veřejnost kritikou, jak informoval web eXtra.cz. „Šaty nádherný, ale to, že si nevzala podprsenku, kazí celkový dojem. Zlatá Jitka Čvančarová s šaty z pěti hektarů látky," zaznělo mimo jiné.

Meghan Markleová a Melissa McCarthyová uvedly nový charitativní projekt

Video se připravuje ...

Zatímco princ Harry ve smokingu s červeným vlčím mákem ostudu rozhodně neudělal, Meghan podle lidí tak šťastnou ruku ve výběru róby neměla. Mnozí jí proto radili, aby si pro příští události brala příklad z vévodkyně Kate Middletonové (39), které se málokdy stane, že se svým vkusem šlápne vedle.

Letní styl královen a princezen

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
3. 12. 2021 • 02:28

Jo a zapomněl jsem že Kate není ani veganka jak tvrdíte ve svém příspěvku.Takže to jediné v čem máte pravdu je že Meghan(také)veganka není.

Milla
3. 12. 2021 • 02:27

No někde už jsem četl že ty šaty jsou prý "ikonické".Spíš dokazují že vkus se za peníze nekoupí.Stejně jako ty mini šatečky od Valentina ve kterých vyběhla v New Yorku jí vůbec nesedí,to v minulosti měla mnohem šťastnější ruku.Že měla po porodu pár kilo navíc nevyčítám ale chce to zvolit podle toho oblečení.Možná už má ta kila dole pokud mohu soudit podle nekonečně trapného vystoupení u Ellen DeGeneres..

Milla
3. 12. 2021 • 02:22

Kate není středoškolačka ale absolventka dějin umění na univerzitě v St.An­drew­s.Př­izpů­sobi­vá-co je na tom špatného?Umí se chovat a plní to co od ní postavení vyžaduje,nebo byste taky oslavovala lékaře který nebude chodit do služby když je na něm řada a bude chlastat aby nebyl poslušný?Prolhané Meghan nikdo nevyčítal že je jí zima,taky nikdy nebydlela v paláci ale vždy sama s Harrym,napřed v domku jménem Nottingham Cottage a potom ve Frogmore Cottage.Navíc z celého jejího chování je vidět že jediné o co stojí není soukromí jak s Harrym opakují ale dostat za veřejné vystupování mnohem více peněz než bylo k dispozici v rámci královské rodiny.

-bello-
16. 11. 2021 • 20:42

"Zlatá Čvančarová" mohl říct jen totální blbec . Čvančarová s tlustými lejtky , masitými koleny v mini, upocený lokny a koláče potu v podpaždí, co si musí držet prsa, aby nevypadly, no sorry jako ale fakt jen blbec !
Meghan není veganka, jako Kačenka v paláci a jde si svou cestou, nikoli jako přizpůsobivá vévodkyně, středoškolačka Katka.V Paláci bych já nevydržela ani týden.Meghan vyčítali i to, že je jí tam zima.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.