Z toho Meghan zešílí! Kudla do zad z vlastních řad | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Z toho Meghan zešílí! Kudla do zad z vlastních řad

Meghan Markleová bude zuřit!
Meghan Markleová bude zuřit! (Instagram)

Že si princ Harry (36) s manželkou Meghan Markleovou (40) umí nadělat kupu nepřátel, se jim tedy musí nechat! Když už načas utichnou spory s královskou rodinou, ozve se pro změnu rodina Meghan. Kdo by si pomyslel, že na vině je Harry, má se na omylu. Krev v žilách se některým členům rodiny vaří právě kvůli Meghan!

Po skandálním rozhovoru s Oprah Winfreyovou (67) se k situaci okolo Harryho a Meghan vyjádřil sám otec Thomas Markle (77). A že z celého rozhovoru nadšený nebyl, dal najevo. Nyní se do Meghan pustil i její bratr Thomas Jr. (55) a pro ostrá slova tedy rozhodně nešel daleko! Thomas má s bývalou hvězdou seriálu Kravaťáci společného pouze otce, o své nevlastí sestře má ovšem co říct. Přitom měl s Meghan až do roku 2011 skvělý vztah, který však nakonec vyšuměl z nejasných důvodů. Je nicméně pravděpodobné, že se před lety nerozešli v dobrém, jelikož se o Meghan v současné době nevyjadřuje vůbec lichotivě.

Korunu svému vztahu s Meghan nasadil v momentě, kdy se o ní rozpovídat v australské verzi reality show Big Brother. Na tohle Meghan připravená určitě nebyla! „Jsem bratr Meghan Markle, takže jsem tady ze všech největší bratr. (...) Říkal jsem princi Harrymu, že se domnívám, že mu zničí život. A že je velmi povrchní,“ pustil se Thomas do Meghan bez milosti.

Meghan Markleová a Melissa McCarthyová uvedly nový charitativní projekt

Video se připravuje ...

Aby toho nebylo málo, nestyděl se ani přečíst na kameru dopis, který princi Harrymu zaslal. „Drahý princi Harry, ještě není pozdě. Meghan Markle pro tebe není vhodná žena. Čím více se vaše svatba blíží, tím začíná být jasnější, že to bude největší chyba v historii královských svateb,“ zaznělo mimo jiné v dopisu, jak psal web Expres.cz. Zda měl Meghanin nevlastní bratr pravdu, bude muset na vlastní kůži posoudit pouze a jen Harry…

Princ William a Harry během slavnostního odhalení sochy princezny Diany (†36)

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tryskomys
7. 9. 2021 • 08:45

Vypadá,že měl pravdu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.