To myslí Meghan a Harry vážně? Jejich drzost vyráží dech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

To myslí Meghan a Harry vážně? Jejich drzost vyráží dech!

Podivný smír královny Alžběty II.
Podivný smír královny Alžběty II. (archiv)

Život v královské rodině jim sice „nevoněl“, výsady by si ale rádi zřejmě ponechali všechny. Navzdory šokujícímu rozhovoru s Oprah Winfreyovou, v němž nenechali na příslušnících britské monarchie takzvaně suchou nit, vyslovili teď Meghan (39) a Harry (36) velmi troufalé přání. Dá se to vůbec pochopit?

Podle webu Expres.cz totiž zatoužili po tom vystrojit dcerce Lilibet královský křest. Dokonce v kapli na hradě Windsor přímo před samotnou královnou! Tuto informaci potvrdil pro server Mail Online komentátor Richard Eden, který prý tvrzení slyšel z vícero zdrojů z okolí královské rodiny. „Harry řekl několika lidem, že chtějí mít Lili pokřtěnou ve Windsoru, stejně jako byl pokřtěn její bratr. Rádi si počkají, až to okolnosti dovolí,“ říká Eden.

Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru

Video se připravuje ...

Že by opravdu Meghan sebrala odvahu podívat se Harryho babičce zpříma do očí? „Obvinili královnu z rozsévání genetické bolesti a utrpení a obvinili nejmenované příbuzné z rasismu, ale vévoda a vévodkyně ze Sussexu jsou evidentně dychtiví po výhodách života v královské rodině,“ píše právě již zmíněný Richard Eden v článku pro Mail Online. Sláva je holt opojná čarodějka!

Blesk Podcast: Meghan a Harry jsou pro královský byznys mrtví. Co je čeká, prozradil odborník

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
23. 9. 2021 • 17:25

Chápu proč Tony tak zuřivě obsahuje Sussexata,jejich vztah k pravdě je přibližně stejný.Oni někdy říkali pravdu?Tak to jsem asi zrovna mrknul.Kate nikoho nerozhádala,dokud nebyla na scéně Meghan všichni tři vycházeli výborně,spousty fotek a veřejných vystoupení to dokazují.Stejně jako jsou ve veřejném prostoru stovky fotek Kateina bratra Jamese a přesto Tony už v několikátém příspěvku tvrdí že je černoch.Nebylo by na tom nic špatného kdyby byl jen by to byla záhada jak by dva bílí rodiče počali černouška.Ovšem když mohli mít Sussexovi svatbu o tři dny dříve,Meghan absolvovala 13 zahraničních cest bez pasu,chudáček Harry nikdy,ach nikdy,nemohl jet na kole vzadu za svým otcem a první slova která Archie pronesl byla "granny Diana"a přesto mluví podle podle Tony pravdu...

abil
28. 7. 2021 • 21:35

Vy jste s nimi zil, ze presne vite, jaka situace tehdy byla? Nevsiml jste si, ze mnoho sitaci v jejich 'pravdive' vypovedi se ukazalo jako lez? Ostatni je jen neprokazatelne tvrzeni, takze si mnoho z toho mohli take vymyslet. Kralovska rodina je nikdy nijak neocernovala. Ti dva sasci sice nechteli plnit kralovske povinnosti, ale zit si po svem, v jine zemi. K cemu pak potrebuji tituly a oslnujici kralovske oslavy? Jak uz mnohokrat prokazali, jako napln sve 'prace' si vybrali zpenezeni sveho zivota v kralovske rodine. A k tomu se jim naramne hodi kralovske tituly pro sve deti. Proc svoji knizku vydala v USA, kde nejsou slechticke tituly, pod jmenem Vevodkyne ze Sussexu a ne Meghan Markelova? Protoze bez kralovske rodiny by byla uplne nula, stejne jako jeji hloupy manzel.

tryskomys
26. 7. 2021 • 10:28

K tomu není,co dodávat,nechutní ubožáci,kterým se klaní ti hloupí amíci.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.