Jitka Čvančarová (45): Proč lezla nahá na Sněžku?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Jitka Čvančarová (45): Proč lezla nahá na Sněžku?!

Zahájení festivalu v Karlových Varech 2023: Jitka Čvančarová a Petr Čadek
Zahájení festivalu v Karlových Varech 2023: Jitka Čvančarová a Petr Čadek (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER CNC / Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát)

Nizozemský ledový muž Wim Hof (64) je její guru. Nejen, že se doma máčí v kádích s ledovou vodou, ale dokonce kvůli němu Jitka Čvančarová (45) vyrazila v nejtužší zimě i na nejvyšší českou horu úplně nahá!

Herečka už dlouho vyznává Wim Hofovu metodu otužování v podobě dýchání, chladové terapie a meditování. „Ten člověk mě fascinuje. V lednu jsem s ním šla nahá na Sněžku,“ prozradila Čvančarová Honzovi Dědkovi (51) v jeho talkshow.

Voda a oheň

Otužování je její druhá přirozenost a prosinec s lednem jsou její měsíce! U domu u Mělníka má káď s ledovou vodou, do níž se pravidelně statečně noří. „Děti se mnou taky chtějí chodit, občas tam strčí ruce nebo nohy. Ale nenutím je, nejsem blázen. Nikoho nenutím, ovšem Petra bych ráda inspirovala, to ano,“ přiznala Jitka. Manžela, tanečníka Petra Čadka (45) ovšem ledová tříšt ke koupání zatím příliš neláká. „Petr je spíš klidná voda a já jsem oheň, takže se doplňujeme,“ konstatovala herečka.

Jitka Čvančarová: Půl roku léčila poraněnou nohu! Jak je na tom teď?

Video se připravuje ...

Mají i ovce

Kromě dcery Eleny Emilie (11) a syna Theodora Christiana (5) mají doma spoustu zvířat, včetně ovcí. „Děti je pojmenovaly podle postav z Harryho Pottera. Nově máme netopýra Ferdinanda, který u nás žije od května, a také kohouta Freda,“ zmínila Čvančarová některé ze svých němých spolubydlících. Silvestrovských 7 pádů Honzy Dědka můžete vidět už zítra v 21.30 hod. na Primě.

Manželovi říká Micina

Svého osudového muže Jitka potkala ještě daleko před soutěží StarDance, kde býval hlavním choroegrafem. Poznali se v Lucerna Music Baru a ona vyhrála tanec s ním v tombole. Od té doby ho má jeho číslo v mobilním telefonu pod zvláštní přezdívkou. „Dodnes mám Petra v mobilu uloženého jako Micina,“ přiznala herečka.

Jitka Čvančarová: Proč tak úzkostlivě tají své děti?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Eva Komárková
30. 12. 2023 • 10:39

Koukat na její špeky ? Uf!
Asi jí haraší.

Michelin
30. 12. 2023 • 08:19

To bych chtěl vidět a kochat se panoramaty ...👍🤣

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.