A je to tady! Čvančarová a Čadek: HEDVÁBNÁ SVATBA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

A je to tady! Čvančarová a Čadek: HEDVÁBNÁ SVATBA!

Když se v roce 2011 brali, blýskli se prstýnky bílého zlata s brilianty.
Když se v roce 2011 brali, blýskli se prstýnky bílého zlata s brilianty. (Aha! – David Kundrát, Daniel Černovský)

Pětačtyřicetiletá herečka nemůže na veselku s Petrem Čadkem (44) pro její krásu dodnes zapomenout a ráda by si ji proto zopakovala. Příležitost k obnovení manželského slibu mohou mít manželé přitom už v září, kdy od jejich prvního obřadu uplyne 12 let!

„My jsme měli tak krásnou svatbu, že jsme si kolikrát říkali, že je škoda, že se nemůžeme vzít znovu. Ale vlastně proč ne? Bylo by to hezké připomenutí našeho slibu,“ nadšeně prohlašuje Jitka Čvančarová a Petr Čadek v Sedmičce dodává: „Náš slib byl specifický, moc hezký. Nebylo to jenom: Berete se? Ano. Ano. Každý jsme řekli pár slov. Máme to napsané, ale docela si to pamatujeme." 

Jitka Čvančarová: Proč tak úzkostlivě tají své děti?

Video se připravuje ...

„U nás to žije a rozhodně se nenudíme. Možná působíme na ostatní jako italská domácnost, ale my potřebujeme opravdu hodně věcí prodebatovat. Poslechnout si jiný názor. Podívat se na věc ze strany toho druhého, kdy to najednou vypadá trochu jinak. A někdy se vůbec nechcete podívat, někdy je ta pohodlnost příjemná,“ upřímně popsala situaci na domácí frontě charismatická herečka. 

Jitka Čvančarová s manželem:



Přečtěte si
miroslava13
13. 8. 2023 • 11:45

aby nedopadli jako Brzobohatý a Kuchařová.....to se furt obnovují sliby a pak je následuje krutý rozchod plný vzájemné nenávisti.!!!!!!!

paralenka
13. 8. 2023 • 09:21

Z kdysi pohledné ženy je dnes mašina. Právě jsem zjistila, že obezita se označuje jako charisma, takže je to "charismatická žena". A určitý nevkus, s jakým si vybírá šaty, to ještě zvýrazňuje. Ale když je takhle spokojená... její věc. Osobně bych ta kila nosit nechtěla.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.