Drsný ortel Adamczykové o StarDance: To myslí vážně? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Drsný ortel Adamczykové o StarDance: To myslí vážně?

Po skončení přímého přenosu StarDance - Eva Adamczyková
Po skončení přímého přenosu StarDance - Eva Adamczyková (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER CNC / David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl)

Ve StarDance prošla třicetiletá sportovkyně zásadní proměnou vzhledu. Místo tradičních tepláků šla do třpytivých modelů a její tvář zmizela pod nánosem make-upu. Zálibu v tom ale Eva Adamczyková rozhodně nenašla.

„Já vlastně myslím, že ne. Tady je krásný to, že tým na make-up, šaty, garderobu za vás vše udělá. Vy nemusíte nic dělat a oni vás udělají tak krásnýma, že jsem si to moc užívala. Bavilo mě to. Pro mě to bylo vždy pojítko, abych se dostala lépe do toho tance a do té atmosféry,“ odmítla pokračovat ve "stardancových" proměnách Eva. 

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch: Promluvila o výběru emotivní písně

Video se připravuje ...

„Velké díky těm, kteří se o nás takhle starali. To mně velmi pomáhalo. Mě samotnou to ale nebaví, ani bych si to doma neužívala, ani to neumím. Já si ten make-up užívala, že to byla určitá role a patřilo to k tomu, ale vždy se těším, až se doma odlíčím, i když ten make-up je krásně udělaný,“ dodala Adamczyková na Super.cz.

Eva Adamczyková: Po StarDance nebudu vědět, co se sebou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Ivana Sukenikova
22. 1. 2024 • 18:51

Nechápu tady některé ty negativní komentáře!
Co jste dokazovali vy, že tak Evu kritizujete!? Něco tak uboheho tady !Styďte se!Jste jen ubohé nuly!!

velkaperla
21. 1. 2024 • 11:29

Cením si sportovních úspěchu Evy Adamczykové a věřím, že je to správná "holka "-tedy žena. Myslím si ale, že už je té chvály dost, máme takových děvčat vice, a je také třeba nechat ji v klidu, aby se mohla soustředit na svoji sportovní kariéru, se kterou zatím ještě nechce končit. A Marka A.nechte na pokoji a nevyvolavejte v něm pocit, že je v závésu za ní, to by mohlo mít špatný vliv na jejich manželství a nebyli by první. Doufám, že Evička je chytrá v tomhle žena, o tom svědčí i to, že přijala plně příjmení svého muže bez všech "příkras" a dodatků jak je teď módní. Já jim fandím nejenom ve sportu, ale i v životě. A co se týká make-upu? Žena jako ona si nemusí zmalovávat obličej, aby na sebe upozornila.

apache28
22. 12. 2023 • 22:52

Kdyby ned2lala sport a nebyla na olympiádě, tak nido neví, že vůbec existuje. Je to obyčejná nevyrazná huba a k tomu oslovi sedí:

apache28
22. 12. 2023 • 22:48

souhlas 100%

apache28
22. 12. 2023 • 22:45

Myslím,že to holka přežije. Já toho jejího osla zrovna nemusím, jako princ se jevil spíše jako osel, ale Evička taky není zrovna miss, jako dvě huby k sobě sedí, tak hodně štěsti a zdraví do nobého roku 2024!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.