Hvězdy StarDance znovu na parketu! Adamczyk s Návorkovou v akci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Hvězdy StarDance znovu na parketu! Adamczyk s Návorkovou v akci

Marek Adamczyk a Lenka Nora Návorková
Marek Adamczyk a Lenka Nora Návorková (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER CNC / David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl)

Nic nezapomněli! Není to tak dlouho, co skončila poslední řada StarDance, a Vavřinec Hradilek (36) s Markem Adamczykem (36) už to zase roztáčí na parketu!

Marka Adamczyka a Lenku Noru Návorkovou (32) zlákala začínající plesová sezona. „První plesání a ještě si to pamatujeme,“ hlásil radostně herec a pochlubil se rozesmátou fotkou s taneční partnerkou. S Lenkou Norou dotančil oblíbený herec až do šestého kola. Bude se jim na plesech dařit tak jako v televizi? Vavřinec Hradilek si zatančil s herečkou Evou Holubovou (64) v rámci natáčení. O co jde, ale zatím nikdo nechce prozradit...

„Když režisér řekl, že mám jít tančit s Evou, v srdci mě zahřálo. Byl to můj sen,“ tetelil se kajakář. „Vávro, děkuju, žes mne elegantně a gentlemantsky provedl, nedals ani okem mrknutí najevo nějakou nevoli, což žena v mém věku cení,“ vzkázala mu na oplátku herečka. „Jen jsem se modlila, abych neomdlela, tempo bylo pro moje astmatické průdušky trochu rychlejší,“ dodala Eva, kterou po covidu trápí zdraví.

Marek Adamczyk po StarDance: Naštvaný jsem maximálně na sebe

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.